Заступник міністра економічного розвитку в гостях у AXOR
AXOR
AXOR відвідала Наталія Микольська заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України

Заступник міністра економічного розвитку в гостях у AXOR

21 травня в рамках проведення Експортного дня у Дніпрі підприємство AXOR INDUSTRY відвідали Наталія Микольська, торговий представник-заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України та Мар'яна Каганяк - керівник державної установи «Офіс з просування експорту України».

Для AXOR - це дуже значущий візит. Ми в черговий раз змогли підтвердити статус найбільшого у Східній Європі заводу повного циклу з виробництва фурнітури для вікон і дверей, і одного з кращих експортних підприємств Дніпропетровщини.

Екскурсію по заводу для гостей провів генеральний директор заводу Осман Йилмаз і директор з продажу в Україні Едем Хаурмаджі.

Крім вражаючих потужностей і виробничих процесів на заводі, гостей здивувала власна лабораторія AXOR, де продукція проходить тестування в режимі нон-стоп.

Говорячи про підприємство AXOR INDUSTRY своїм слухачам, Наталія Микольська відзначила: "Велика кількість вікон, які продаються в Європі вже мають якісні українські комплектуючі. Тому купуйте українське та експортуйте українське. Бути експортером складно, але цікаво і прибутково".

І своїм прикладом AXOR INDUSTRY це підтверджує.
Дякуємо за сприяння в проведенні візиту Дніпропетровський департамент Європейської Бізнес Асоціації (EBA).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 19450
Ролети з теплим коробом GANT