Конкурс «Пікнік з AXOR» в Instagram
AXOR
Конкурс Пікнік з AXOR в Instagram

Конкурс «Пікнік з AXOR» в Instagram

Компанія AXOR INDUSTRY оголошує про старт конкурсу «Пікнік з AXOR», який буде проходити з 28 червня по 31 жовтня 2018 року в Instagram. Розміщуйте фотографії ваших улюблених страв і вигравати призи від AXOR. У кадрі фото повинен бути присутнім логотип AXOR.

Для участі в конкурсі необхідно:
1. Вподобати сторінку AXOR в соціальній мережі Instagram @axor_live.
2. Розмістити в своєму профілі Instagram одну або кілька фотографій з приготовленою стравою. У кадрі фотографій повинен бути атрибут з логотипом AXOR. Для цього можна використовувати будь-яку сувенірну чи поліграфічну продукцію AXOR. Лого AXOR також можна зобразити на фото за допомогою інгредієнтів блюда. Вітається творчий підхід, оригінальність композиції і ракурсу зйомки.
3. Під розміщеним фото необхідно описати рецепт страви і поставити хештеги #axor_live, #picnicAXOR, а також посилання на сторінку конкурсу @axor_live.
4. У коментарях до новини про цей конкурс на сторінці @axor_live в Instagram відзначити профіль друга, зареєстрованого в даній соціальній мережі.
Профіль учасника в Instagram повинен бути відкритий на час проведення конкурсу.

За підсумком кожного місяця (липень, серпень, вересень, жовтень 2018 року) будуть визначені 3 переможці за допомогою системи випадкового вибору random.org. Ці переможці, відповідно, отримають наступні призи:

1. Фірмова термокружка AXOR
2. Спортивна пляшечка Soft Touch
3. Фірмова кепка і футболка AXOR

Дата проведення конкурсу: 28.06.2018- 31.10.2018
Бажаємо всім учасникам удачі! Чекаємо на ваші фотографії і рецепти!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 19608