Пройшло свято на честь 7-ми річчя Axor Industry
AXOR

Пройшло свято на честь 7-ми річчя Axor Industry

29 липня компанія AXOR INDUSTRY відзначила своє 7-ми річчя в стилі AXOR GRILL PARTY.

Дружна міжнародна команда AXOR знову зібралася разом на території Ostrov River Club. Ковбойський дрес-код надав святу особливого драйву. Жива атмосфера дикого заходу, яскраві костюми, веселі жарти і прекрасний стиль ведучих свята створили чудовий настрій і додали фарб події.

Колектив компанії в черговий раз показав, що «аксоровці» - це дружна команда, об'єднана однією метою і загальними ідеями. Особливо це відчувалося під час конкурсу команд на краще приготування і красиву подачу м'яса і овочів, посмажених на грилі. Кулінарний батл закінчився яскравими презентаціями страв і відміткою кращих строгим, але справедливим Шеф кухарем конкурсу.

Стильні «ковбої і їх подруги» випробували свої сили не тільки в кулінарному майстер-класі, але і в змаганнях зі стрільби з лука, грі у волейбол, катанні на байдарках і банані, веселих ковбойських танцях, і пінній дискотеці!

Вся команда AXOR ще довго буде згадувати це яскраве свято, з якого кожен забрав із собою в душі частинку тепла, відчуття єдиної команди, заряд бадьорості та енергії для нових перемог!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 19651
Алюмінієві профілі Profilco