AXOR представив smart рішення у віконній сфері на конференції DigiWi
AXOR
AXOR на конференції DigiWi

AXOR представив smart рішення у віконній сфері на конференції DigiWi

DigiWi
Польща, Словаччина, Молдова, Румунія, Білорусь, Угорщина, Туреччина та Україна - представники віконних підприємств з цих країн взяли участь у міжнародній виставці Windo L'viv 2018, яка проходила 4-5 вересня у Львові.

Виставка стала плацдармом для представлення передових технологій віконної сфери і дозволила розширити міжнародні торговельні відносини серед країн-учасників.

У рамках виставки, 5 вересня, пройшла Перша конференція про digital і smart рішеннях у віконній сфері DigiWi, яку організував портал Okna.ua. Як змінюються віконні технології в цифровий час, як використовувати smart рішення у віконному бізнесі вже сьогодні - про це та інше дискутували, представляли свої рішення в презентаціях, а також приходили до спільного знаменника представники провідних виробничих компаній галузі.
Компанія AXOR INDUSTRY, в особі директора з продажу в Україні Едема Хаурмаджі, виступила на цій конференції з темою: «Проривні технології 2018 і можливості їх використання у віконної галузі».

Едем поділився зі слухачами проривними технологіями, котрі «є у думці і серці» AXOR:
1. AXOR вже впроваджує в своє виробництво технологію 3D-друку металом.
2. У найближчому майбутньому AXOR інтегрує у виробництво систему Industrial 4.0 («хмарні технології» в управлінні виробничими процесами).
3. AXOR є частиною розумного міста, використовуючи в своєму виробництві інноваційну систему очищення води.
4. AXOR розробляє програмне забезпечення для відстеження якості роботи фурнітури в будь-якій точці планети.
5. AXOR реалізував Viber-chat для оперативного спілкування з клієнтами, в подальших планах - чат-бот на сайті, який зможе оперативно відповідати на питання і, при необхідності, забезпечувати зв'язок з консультантом.
6. AXOR впроваджує «доповнену реальність» в свої інформаційні, технічні та презентаційні матеріали, розширюючи можливості зображень і надаючи більше інформації.

«Нові технології потрібно використовувати в усіх сферах бізнесу: від виробництва - до маркетингу і менеджменту, - прокоментував Едем Хаурмаджі. - Це дозволяє максимально автоматизувати виробництво, удосконалити бізнес-процеси і оперативно відстежувати якість продукту навіть у віддалених точках світу».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 19753
vikna.ua