Виступ AXOR у відкритому семінарі Енергоефективні віконні конструкції
AXOR
AXOR на семінарі Енергоефективні вікна

Виступ AXOR у відкритому семінарі Енергоефективні віконні конструкції

4 жовтня 2018 року в місті Білгород-Дністровський, Одеська область, пройшов відкритий семінар на тему: «Енергоефективні віконні конструкції: вибір, покупка, монтаж».
Спікерами семінару були як представники академічної освіти (завідувач кафедри Будівельної Академії м.Одеси), так і представники віконних виробничих компаній України.

Слухачами семінару були представники віконних компаній регіону, які у своїй практиці застосовують методи підвищення енергоефективності будівель, а також учні ВНЗ будівельних факультетів, які вивчають принципи енергозбереження.

Перший із доповіддю на тему «Сучасні тенденції та будівельні норми в галузі енергозбереження» виступив Юрій Закорчемний, завідувач кафедри Архітектурних конструкцій ОДАБА. Юрій представив основні вимоги до будівництва, реконструкції, а також скління будівель згідно з чинними нормами з енергозбереження.

Далі виступив провідний спеціаліст віконної галузі, регіональний менеджер AXOR INDUSTRY Роман Петренко. Роман представив вимоги до сучасної віконної фурнітури, наочно окреслив можливості і додаткові опції на прикладі двох лінійок ТМ AXOR: Komfort Line K-3 і Smart Line S +, продемонстрував відео з краш-тесту звичайного вікна і вікна, оснащеного антивандальними елементами, що дуже зацікавило присутню аудиторію.

Далі Роман розповів про важливість вибору якісної віконної фурнітури, що відповідає міжнародним вимогам і нормам, які повинні бути враховані при комплектації і установці сучасних, зокрема енергоефективних, віконних конструкцій. Також Роман детально окреслив аспекти, які відіграють вагому роль для комфортного і довговічного використання вікна.

По завершенні його виступу представники віконних компаній активно задавали свої запитання щодо виробництва фурнітури AXOR.

Іван Барбов, керівник компанії «Віконна правда», який виступив організатором даного семінару, продовжив виступи, окресливши основні проблеми і питання, з якими стикаються фахівці під час вибору і монтажу сучасних енергоефективних віконних конструкцій, а також детально поділився методами розв'язання цих питань і запобігання подібних помилок: від виміру і замовлення - до установки готового виробу.

Дякуємо Івану Барбову за запрошення на семінар і висловлюємо готовність і далі активно брати участь у подібних освітніх заходах з метою розвитку віконної галузі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 19813