Компанія Goodwin стала віконним партнером ЖК "Вікторія" у Харкові
VEKA

Компанія Goodwin стала віконним партнером ЖК "Вікторія" у Харкові

Компанія Goodwin, партнер VEKA Україна, завершила скління 15-поверхового будинку в новому ЖК "Вікторія", розташованого в Харкові, пр-т Григоренко П., 2-Ж. У всіх приміщеннях були встановлені енергоефективні конструкції з профілю VEKA Proline.

Вираз "вікна від забудовника" повільно, але впевнено втрачає свій негативний зміст. Все більше українських будівельних компаній визнають репутаційну та матеріальну вигоду від максимально якісної роботи, і залучають до співпраці перевірених та надійних партнерів. Один із таких прикладів – новий односекційний житловий комплекс "Вікторія" у Харкові, який наразі проходить останні етапи підготовки до здачі в експлуатацію.

Партнером, якому довірили засклення цього об’єкта, стала компанія Goodwin, офіційний партнер ТОВ "ВЕКА Україна". На всіх 15 поверхах будинку встановлено високоякісні енергоефективні конструкції з профілю VEKA Proline. Стабільна багатокамерна система із чудовими ізолюючими характеристиками забезпечить надійний захист кожної квартири від зовнішніх впливів, а також – відмінну звукоізоляцію (що вельми актуально для мегаполіса). Високоякісний пластик допоможе надовго зберегти привабливий зовнішній вигляд вікна, а, у свою чергу, використання спеціальних армуючих підсилювачів забезпечує високу стабільність конструкції. Простіше кажучи, і вікно, і балконний блок не провиснуть, не перекосяться, і будуть довго вірою та правдою слугувати хазяям квартири, тішачи око, зберігаючи тепло та даруючи відчуття домашнього затишку.

ЖК "Вікторія" розташований неподалік від станції метро "Палац Спорту", за адресою: проспект П. Григоренка, 2-Ж. Введення в експлуатацію заплановано на кінець 2018 року.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 19917