Пройшов тренінг «Ефективні комунікації» від AXOR Academy
AXOR
Тренінг Ефективні комунікації від AXOR Academy

Пройшов тренінг «Ефективні комунікації» від AXOR Academy

Як визначити особливості та потреби клієнта за зовнішнім виглядом і за першими його словами і жестами? Як знизити емоційне напруження в разі рекламацій, знаючи психотип клієнта і його очікування?

Ці та інші питання вивчали, аналізували і практикували в групах співробітники віконної компанії «Екіпаж» - на тренінгах в AXOR Academy.

Тренінги проходили впродовж 2-ох днів -7 і 8 лютого. Перший день тренінгу був для співробітників партнера з міст Кременчук і Дніпро, другий - для менеджерів компанії з Полтави.

Наталія Шинкаренко, бізнес-тренер з 16 річним досвідом роботи у віконній сфері, для наших партнерів читала курс «Ефективні комунікації».

У ході тренінгів Наталія детально зупинялася на вивченні основних психотипів клієнтів, розбираючи особливості їхньої поведінки, жестів, мови, зовнішнього вигляду. Ділилася знаннями, як краще з тим чи іншим клієнтом, враховуючи його психотип, вести діалог, спонукати його до дії і, що особливо важливо, вирішувати конфліктні ситуації.

Варто зауважити, що для певних клієнтів для вирішення конфліктних ситуацій потрібні конкретні вигоди (заміна, знижка тощо), для інших - спершу необхідно просто висловитися, а потім вже вирішувати питання спокійно.

У третіх, навпаки, нема потреби говорити - їм важливо, щоб їх помітили і оцінили. І тоді вони стануть вашими постійними клієнтами і будуть радити вашу компанію всім своїм друзям і сусідам.

Ці особливості легко визначити, знаючи основні психотипи, з якими познайомила слухачів Наталія під час тренінгів.

Менеджери з продажу «знаходили» в описах психотипів своїх клієнтів і з натхненням відзначали, що ці знання тепер їм дуже допоможуть у роботі.

Гості AXOR гаряче подякували тренеру Наталі Шинкаренко за навчання, а також регіональному менеджеру Роману Петренко, який провів для кожної групи екскурсію заводом і відповів на всі питання щодо продукції AXOR під час своєї презентації.

Запрошуємо всіх партнерів розширити свої знання щодо психології продажів в AXOR Academy і підготуватися до нового активного сезону!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 20106