До Дня захисту дітей AXOR провів Open Day Kids
AXOR
До Дня захисту дітей AXOR провів День відчинених дверей для дітей співробітників Open Day Kids

До Дня захисту дітей AXOR провів Open Day Kids

Ця було щось неймовірне!
У День захисту день, 1 червня, завод AXOR став місцем, де цілий день панували дитячий сміх, радість, усмішки і море позитивних емоцій. Тому що в AXOR знову пройшов День відчинених дверей для дітей співробітників - AXOR Open Day Kids!

Це була унікальна можливість для наших дітей побачити на власні очі, де працюють їхні батьки. Побачити, почути, дізнатися, що саме і яким чином виробляє завод AXOR.
Для діток різного віку (3-8 років, 9-11 років, 12-19 років) екскурсію заводом проводили по-різному, доступною мовою для кожної дитини.

Наймолодші із захопленням розглядали різні деталі, верстати, ящики з фурнітурою, задавали безліч питань про вікна і їх деталі. Більш старші цікавилися технологіями, роботою заводу, випробуваннями в камері соляного туману і задавали багато цікавих питань. Одним словом, всім було дуже цікаво!

Зробити фото з татом чи мамою прямо на робочому місці! Хіба це не мрія будь-якого хлопчика чи дівчинки?

Безумовно, це були найбільш зворушливі і незабутні моменти в цей день, що був багатий на враження.
Після екскурсії на дітей чекали солодощі, морозиво та майстер-клас з розпису пряників. Вони малювали віконця з фурнітурою AXOR. А на завершення діти розважилися на дискотеці зі срібним шоу.

Усі діти, та й дорослі, по закінченні свята були дуже задоволені. Раді зустрічі і новим знайомствам - як з роботою заводу, так і один з одним.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 20375
Алюмінієві профілі Profilco