Дилери "Вікнопром" відвідали завод VEKA Україна
Veka

Дилери "Вікнопром" відвідали завод VEKA Україна

У середу, 12 червня, відбулася довгоочікувана поїздка працівників і дилерів компанії "Вікнопром" на завод VEKA України, який є дочірньою компанією концерну VEKA AG - одного зі світових лідерів в галузі розробки та виробництва віконних і дверних систем з високоякісного пластику.

На заводі, який розташований в смт Калинівка, Київської області, гостей зустрів регіональний представник компанії Сергій Губка, почавши екскурсію з шоу-руму заводу, який вразив різноманіттям інноваційних та ексклюзивних рішень, здатних задовольнити будь-яке бажання клієнта.

Друга частина візиту була присвячена тренінгу, який провела керівник навчального центру VEKA Professional Оксана Царалунга. Під час таких зустрічей з партнерами бізнес-тренер вчить менеджерів, продавців бути професіоналами своєї справи, продавати не просто вікна, а комплексні рішення.

Основні скрипти, озвучені під час зустрічі, стосувалися комунікації з клієнтом, в процесі якої продавець формує у замовника уявлення про те, які світлопрозорі конструкції будуть відповідати всім його потребам - і з естетичного боку, і з практичного, забезпечуючи енергоефективність і безпеку.

Для того щоб гості переконалися в тому, що профіль VEKA, з якого виготовляються всі конструкції, відповідає міжнародним стандартам якості, керівник технічного відділу Костянтин Костюк ознайомив гостей з усіма етапами виробництва, ламінування та лабораторних досліджень.

Саме випробування профільних систем справили на партнерів велике враження. У лабораторії можна було переконатися, наскільки важлива товщина зовнішньої стінки та якість зварних швів. А на стенді було наочно показано, як невірно спроектована конструкція поводиться під впливом зовнішніх чинників, таких як дощ, вітер і сонце.

Як відзначили в завершенні відвідування гості, візит на VEKA був не тільки цікавим і пізнавальним, а корисним, переконавши в черговий раз в якості продукції та надихнув на нові підходи до продажів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 20394