VEKA запрошує на WINDO LVIV 2019!

VEKA запрошує на WINDO LVIV 2019!

Windo Lviv 2019
В Україні вдруге відбудеться міжнародна виставка вікон, дверей, скла та обладнання WINDO LVIV 2019.

Із 10 по 12 вересня включно у Львові відбудеться найважливіша подія для виробників світлопрозорих конструкцій: міжнародна виставка вікон, дверей, скла та обладнання WINDO LVIV 2019. Як і минулого року, Генеральним партнером виставки стала компанія "ВЕКА Україна", виробник профільних систем класу А для створення металопластикових вікон.

WINDO LVIV – не просто одна з багатьох "класичних" виставок. Це спроба спільними зусиллями відшукати максимально ефективні рішення для успішного розвитку як галузі в цілому, так і кожного з її учасників. Цього року організатори вирішили зосередитися на наступному:
- Розвиток експорту – для цього на виставку запрошено вітчизняних та іноземних фахівців.
- RAL-технології – ця тема буде широко розкрита під час конференції та практичного курсу від найавторитетнішого європейського інституту віконних технологій ift Rosenheim.
- Діджіталізація галузі – знайомство з тим, які функції відтепер можуть (і повинні) виконувати вікна та двері у розумних будинках.
- Безпека вікон – корисна інформація про те, як максимально убезпечити оселю від проникнення крізь вікна та двері.
- Нові унікальні знання – триденна ділова програма, з якої кожен відвідувач виставки візьме найактуальніше.

"ВЕКА Україна" як компанія, що створює ПВХ-профіль для якісних та гарних вікон, приготувала відвідувачам виставки багато корисної та цікавої інформації, що буде підкріплена демонстрацією реальних можливостей світового виробника профільних систем.

Турбота про відвідувачів виставки – у пріоритеті: саме тому організатори подбали про те, щоб кожен зареєстрований учасник отримав можливість оселитися на добу безкоштовно в одному з найкращих готелів Львова, а також трансфер до виставкового комплексу "Південний-Експо" та назад до готелю, і, звісно, вітальний напій та наїдки безпосередньо на заході.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 20463
Виробництво вікон Viknar`off