WINDO LVIV 2019: безумовні переваги VEKA та партнерів
VEKA

WINDO LVIV 2019: безумовні переваги VEKA та партнерів

Windo Lviv 2019
Із 10 по 12 вересня у Львові відбувалася друга Міжнародна виставка вікон, дверей та скла WINDO LVIV. Компанія VEKA Україна не лише підтримувала цю, безумовно, знакову для віконної галузі подію, але і взяла у ній найактивнішу участь, надавши разом із партнерами яскраві та інноваційні рішення, що створюються на базі можливостей VEKA.

"Згідно оновленої у 2019 році комунікаційної стратегії, VEKA – це компанія можливостей, якими можуть скористатися і наші споживачі: обираючи рішення з профілю класу А на будь-який смак та під різноманітні задачі; і наші партнери: отримуючи від VEKA як продукцію, з якою приємно працювати, так і всеохоплюючу підтримку з будь-яких питань, від виробництва і продажів до навчання та підвищення кваліфікації. І WINDO LVIV стала чудовою можливістю та майданчиком для демонстрації всього вищенаведеного", – зазначив комерційний директор VEKA Україна Андрій Таранушич.

На виставці VEKA зі своїми офіційними партнерами – компанією " ВікноПлюс" – представила спільний стенд, на якому гості заходу могли пересвідчитися у різноманітті та варіативності можливостей ПВХ-конструкцій. Класичні та інноваційні, нестандартні та ті, що містять у собі масу прихованих переваг – кожен з експонатів привертав увагу і надовго затримував біля себе відвідувачів WINDO LVIV.

У свою чергу, простір окремого стенду ще одного офіційного партнера VEKA – компанії "Вікна Perfect" – було максимально ефективно використано для демонстрації того, які функції, окрім основних, можуть мати металопластикові двері та вікна у різних приміщеннях.

Окрім демонстрації можливостей VEKA на виставкових зразках, представники компанії також проводили експертні консультації та розповідали про рішення, які створюються на базі ПВХ-профілю класу А відвідувачам виставки з України та з-за кордону. Крім корисної інформації, було і багато спілкування, безліч селфі на фоні найяскравіших взірців, море посмішок та сотні щирих рукостискань. Дуже приємно було побачитися на заході з партнерами VEKA та їхніми дилерами, які спеціально приїхали на WINDO LVIV з інших населених пунктів і навіть з інших країн.

Ми щиро вдячні організаторам виставки за надані можливості обмінятися досвідом, поспілкуватися, дізнатися багато нового та корисного і, зокрема, як застосовувати отримані знання на практиці у щоденній роботі. Також ми дякуємо нашим партнерам, компаніям "ВікнаПлюс" та "Вікна Perfect" за копітку роботу, завдяки якій про продукцію під ТМ VEKA знає ще більше людей.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 20546
Ролети з теплим коробом GANT