VEKA Україна та партнер "ВікноПлюс" на "Осінньому Будівельному Форумі 2019"
VEKA

VEKA Україна та партнер "ВікноПлюс" на "Осінньому Будівельному Форумі 2019"

У Львові, у ВЦ "Південний-EXPO", з 9 по 11 жовтня проходить ювілейна виставка "Осінній Будівельний Форум 2019". VEKA Україна разом зі своїм партнером " ВікноПлюс" представляє в рамках виставки інноваційні рішення для будівельної галузі.

Будівельний форум, який проходить в 40-й раз — це унікальна подія, яка збирає професіоналів і демонструє нові досягнення у сфері будівництва. Виставка охоплює весь будівельний цикл від проектування до зведення об'єктів.

Так, в рамках події VEKA Україна демонструє програму WinDoPlan, яка дозволяє швидко і професійно конструювати світлопрозорі конструкції, розрахувати теплофізичні параметри вікон, будувати вузли примикання вікон до стінних отворів з можливістю побудови ізотерм, дає можливість отримати 3D-візуалізацію, а також детальні робочі креслення необхідних вузлів з можливістю їхнього подальшого використання у BIM-моделюванні.

На стенді "ВікноПлюс" представлені рішення як для сучасної архітектури, так і для проектів під історичну забудову, а потенційні клієнти мають можливість побачити та оцінити переваги нестандартних продуктів для заміських будинків, ознайомитися з рішеннями для системи "розумний дім".

Компанія VEKA Україна створює можливості для професійного зростання учасників ринку світлопрозорих конструкцій, пропонує будівельникам, архітекторам і партнерам сучасні інструменти для ефективної роботи при конструюванні СПК, а кінцевому споживачеві — оригінальні рішення, що забезпечують надійність та безпеку.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 20584