Відомі нові переможці стипендіальної програми від AXOR
AXOR

Відомі нові переможці стипендіальної програми від AXOR

5 жовтня 2020 року комісія AXOR INDUSTRY визначила нових переможців стипендіальної програми.

Нагадаємо, що наша компанія з метою підтримки перспективної української молоді два рази на рік оголошує про прийом заявок серед студентів ВУЗів Дніпра і за підсумками відбору визначає переможців програми, які протягом наступного періоду отримають щомісячну фінансову винагороду від AXOR.

Згідно умов стипендіальної програми 2020 року AXOR INDUSTRY переможці будуть отримувати фінансову допомогу від нашої компанії на наступний період (жовтень 2020 р.- січень 2021 р.) щомісячно у розмірі 1500 грн.

Отже, переможцями нового періоду стипендіальної програми від AXOR стали:
Касілова Анна Костянтинівна, студентка 1 (5 поточного) курсу освітнього ступеня «Магістр» механічного факультету за спеціальністю «Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка» Придніпровської державної академії будівництва і архітектуру.
Мосьпан Ангеліна Володимирівна, студентка 3-го курсу механічного факультету за спеціальністю «Прикладне матеріалознавство» Придніпровської державної академії будівництва і архітектуру.
Резцов Ігор Юрійович, студент 1 (5 поточного) курсу освітнього ступеня «Магістр» механічного факультету за спеціальністю «Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка» Придніпровської державної академії будівництва і архітектуру.

Переможцям і всім учасникам програми бажаємо успіхів у навчанні!
Стипендіальна програма від AXOR INDUSTRY триватиме і чекає нових переможців.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 21260