VEKAMOTION: тепер і в Україні
VEKA

VEKAMOTION: тепер і в Україні

Компанія VEKA Україна виводить на український ринок нову систему підйомно-розсувних дверей VEKAMOTION. А також пропонує спеціально розроблений варіант зі збільшеною площею скління VEKAMOTION MAX.

Більше світла і простору дарує більше можливостей – вважають у компанії VEKA і реалізують це в новітніх розробках, покликаних поліпшити життя клієнтів компанії в усьому світі. У 2020 році VEKA повинна була представити на виставці FENSTERBAU FRONTALE еволюцію рішень на базі вже легендарної підйомно-розсувної системи VEKASLIDE – модель VEKAMOTION. Пандемія відкоригувала плани знайомства з системою, але лише незначно вплинула на терміни її появи на ринках, де представлена ​​VEKA. І в листопаді 2020 року перший зразок нового покоління підйомно-розсувних систем з'явився в Україні: на заводі «ВЕКА Україна».

VEKAMOTION підсилює і розвиває основні якості, за які тисячі клієнтів VEKA полюбили свого часу VEKASLIDE. І вигідно відрізняється на ринку ретельною продуманістю всіх акцентів та широким спектром можливостей в області техніки і дизайну. При створенні VEKAMOTION були максимально враховані побажання і потреби переробників, акумульовані за роки роботи із системою-попередником. Також окрему увагу було приділено трендам, зокрема, прагненню до більш великоформатних елементів з більшою площею скління.

Як наслідок, нова система дозволяє зменшити видиму висоту стулок на 20% і, відповідно, значно збільшити площу скління. А це означає, що до приміщення потраплятиме набагато більше природного світла, що не тільки позитивно позначиться на самопочутті людей, які в ньому знаходяться, але і скоротить витрати на електроенергію, яка використовується для додаткового освітлення. Сама ж конструкція, як і її попередники, максимально відповідає актуальним вимогам до забезпечення доступності середовища, герметичності і безпеки.

Висока стабільність пластикових конструкцій, яка критично важлива при використанні елементів великого розміру, забезпечена сталевим армуванням, під яке в рамах виділені дві окремі камери. Подібне армування успішно перевірено використанням в віконних системах SOFTLINE і, в результаті, надає конструкції особливу міцність.

VEKAMOTION дозволяє використовувати двокамерні склопакети товщиною до 54 мм з висотою заглиблення до 24 мм. Герметичність забезпечують інноваційні двокомпонентні ущільнювальні деталі разом з новими ущільнювачами більшого об’єму. Також дане рішення підвищує гідроізоляційні властивості конструкції загалом – і прекрасно поєднується з безбар'єрним порогом, який відповідає вимогам стандарту DIN 18040.

Щоб приміщення було максимально наповнене природним світлом, творці VEKAMOTION зуміли домогтися можливості зменшити видиму частину стулок: її можна скоротити до 86 мм, а середню частину – до 92 мм. Граничні розміри великоформатних елементів в білому складають 6,0 х 2,7 м, а в будь-якому іншому кольорі – 5,0 х 2,5 м. Водночас із цим у дизайнерському варіанті VEKAMOTION MAX зі збільшеною площею скління можливо використовувати склопакети ще більших розмірів: плюс 7 см в ширину і плюс 13 см у висоту. Монтаж такого розширеного рішення здійснюється завдяки додаванню всього трьох додаткових профілів до базової конструкції VEKAMOTION.

Видима частина рами може бути виконана в будь-якому кольорі за бажанням замовника шляхом ламінування, використання алюмінієвих накладок або технології VEKA SPECTRAL. І базовий, і розширений варіанти нової підйомно-розсувних системи VEKAMOTION передбачають установку будь-якої фурнітури, в тому числі протизламної.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 21636
Алюмінієві профілі Profilco