VEKA Україна презентує новий колір ламінації - Jet Black
VEKA Україна

VEKA Україна презентує новий колір ламінації - Jet Black

Чорний колір в архітектурі називають не просто стильним, а іменують «чорним смокінгом серед сорочок у клітинку». Він бездоганний, лаконічний і одночасно вишукано гарний. Тож не дивно, що архітектори, дизайнери останнім часом все частіше використовують його в оформленні інтер'єрів і фасадів. І не тільки в Європі, але й в Україні. Про це говорить і комерційний директор VEKA Україна Алекс Вілл: «Останні тенденції в Україні успадковують європейські тренди: у фокусі великі прольоти, багато світла, безбар'єрність, естетика і, звичайно, колір і ще раз колір. Як і раніше популярні темні відтінки, та певну роль на деяких ринках починає грати чорний колір. Це стало причиною того, що у нас з'являється Jet Black. Відповідно до цієї тенденції ми хочемо її підхопити і в Україні. Дизайнерам, з якими ми працюємо, ця ідея теж сподобалася, і тому ми представляємо в травні новий колір».

Отже, в травні VEKA Україна презентує новий тип ламінаційної плівки «Jet Black» (чистий чорний), який цікавий не тільки в плані колірного рішення, але й тепловими характеристиками.

До недавнього часу було дуже складно уявити цей колір ламінації для металопластикових вікон, тому що вони повинні експлуатуватися просто неба і повинні бути міцними, мати довговічне покриття.
Чорні плівки мають особливість поглинати дуже високий відсоток отриманої сонячної радіації, і одночасно вони дуже складні у виготовленні, бо невеликі зміни у формулі наближають до інших выдтынкыв і вони перестають бути абсолютно чорними.

Компанія-розробник присвятила кілька років досліджень, щоб представити цей новий варіант дизайну для ПВХ вікон. З інноваційною плівкою «Jet Black» вдалося досягти чистого чорного покриття для пластикових вікон без ризику зміни кольору або характеристик під впливом зовнішніх факторів.
Глибокий чорний колір плівки нагадує напівдорогоцінне каміння гагат (так званий Jet): просочена викопна деревина в перехідній фазі від лігніту до кам'яного вугілля.

Новий колір ламінації «Jet Black» має низку переваг.

Попри те, що поверхня повинна була б активно притягувати сонячне випромінювання, новий колір ламінації має низьке поглинання тепла. Досягається це завдяки тому, що основою цієї інноваційної віконної плівки є біла підкладка, яка характеризується досконалими властивостями в області відбиття випромінювання. З іншого боку, поверхневий шар забезпечує надзвичайно ефективний захист від ультрафіолетового випромінювання.

Завдяки ламінації «Jet Black» профілі примножують ще одну важливу перевагу — довговічність. Вони стійкі до зовнішніх впливів, легко чистяться і надзвичайно міцні. Чорна поверхня профілю зберігає колір і форму навіть в разі екстремальних атмосферних умов. Крім того, плівка також створює захисний екран для профілю.

Новий колір «Jet Black» вже доступний в оновленій Кольоровій мапі ламінації на сайті VEKA.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 21698
vikna.ua