На базі ТМ «ВікноПлюс» пройшов семінар на тему: «Монтаж нестандартних конструкцій»
VEKA Україна

На базі ТМ «ВікноПлюс» пройшов семінар на тему: «Монтаж нестандартних конструкцій»

15-16 червня в Кам'янець-Подільському для партнерів та дилерів ТМ «ВікноПлюс» був проведений семінар на тему: «Монтаж нестандартних конструкцій: похило- та підйомно-розсувних систем. Часті помилки при монтажі», який провів технічний представник VEKA Україна Юрій Буткалюк.

Не секрет, що якою б якісною не була світлопрозора конструкція, всі її переваги може звести нанівець неякісний монтаж. Навіть незначний відступ від норм, прописаних в ДСТУ, може привести до значних втрат тепла в приміщенні, утворення конденсату на вікнах і плісняви на схилах. Саме тому VEKA завжди приділяла велику увагу професійній підготовці монтажників.

Перед початком теоретичного блоку семінару було проведено експрес-опитування слухачів, для визначення рівня технічної підготовки монтажників. Під час зустрічі детально розбиралося облаштування вузлів примикання кутових з'єднувачів до відпливів та навісів (козирків) на балконах і лоджіях, а також з'єднання та кріплення статичних з'єднувачів і місць їх примикання. Для закріплення пройденої теми був проведений повторний «іспит». Результат перевірки показав високий ступінь підготовки монтажників як компанії-партнера ТМ «ВікноПлюс», так і монтажників компаній-дилерів.

Під час перерви були проведені випробування зварного кутового з'єднання «прихований шов» від компанії ТМ «ВікноПлюс». Для цього на зразок зі звареним швом чинився тиск понад 2700 N, що перевищило норму і на практиці довело унікальну міцність такої конструкції.

Для закріплення теоретичної частини в другій день навчань проводилися практичні заняття з монтажу згідно з ДСТУ. Монтувалися вікна і складні конструкції на об'єкті – в котеджі в Чернівцях. Тут монтажникам довелося застосувати на практиці весь досвід і отримані знання.

Формат такого навчання, в якому теоретична частина підкріплюється практичною, показав найбільшу ефективність, і надалі подібні семінари будуть проводитися для монтажних бригад компаній-партнерів VEKA Україна і їх дилерів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 21768