AXOR поділився секретами маркетингу на Alef Professional Club

AXOR поділився секретами маркетингу на Alef Professional Club

14 серпня AXOR ділився власними секретами маркетингу на Alef Professional Club!

Ми не втомлюємось повторювати, що тільки постійний розвиток, освіта та обмін знаннями дозволяють бути кращими у своїй справі. Тож навіть у вихідний день Олена Крекніна присвятила час, щоб поділитись досвідом з колегами, які зацікавлені темою маркетингу у B2B секторі.

Alef Professional Club – це зустрічі, на яких співробітники компаній з корпорації Алеф діляться знаннями та досвідом у різних сферах. Цієї суботи була черга AXOR розповідати свої секрети маркетингу. Тож ми говорили про те, чому сильний бренд потрібен у B2B секторі, та розповіли як цього досягає AXOR.

Звичайно, почали з історії та базових відомостей про AXOR, адже потрібно розуміти початкову точку компанії, щоб оцінити її шлях та досягнення. Олена Крекніна підкреслила, що неможливо побудувати сильний бренд без команди однодумців, які будуть готові стати амбасадорами компанії, в якій вони працюють. Так ви не тільки підвищите впізнаваність бренду, але й сформуєте більшу лояльність у співробітників, котрі будуть до цього залучені. Вже минули ті часи, коли головним та єдиним критерієм вибору роботи була заробітна платня. Сьогодні людям важливо також співпадати у цінностях з компанією, бачити та відчувати її соціальну відповідальність. Тож побудова сильного бренду починається з побудови міцних стосунків зі своїми працівниками. Маркетинг AXOR – це історія про людей, про команду однодумців, які невпинно працюють над тим, щоб компанія була кращою у своїй справі!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 21836
Ролети з теплим коробом GANT