AXOR на конференції Team Win 2021
AXOR

AXOR на конференції Team Win 2021

7 вересня AXOR взяв участь у профільній конференції Team Win 2021. Директор з продажів AXOR в Україні Едем Хаурмаджі розповів учасникам заходу про систему прихованих петель Elite+ та систему FirstTilt.

Ділимось з вами основними тезами, які були озвучені на конференції по кожній із представлених систем.

Система прихованих петель Elite+ - це сучасна фурнітура, що прийшла на зміну вікнам зі звичайними зовнішніми петлями:
1. Elite+ вирішує проблему підбора кольору накладок на петлі в тон до кольору ламінації вікна, бо петлі сховані всередині конструкції.
2. Приховані петлі підвищують енергоефективність вікна, оскільки зберігають цільним контур ущільнювача. Таким чином не виникає промерзань в петльовій зоні.
3. Приховані петлі підвищують зламостійкість конструкції, оскільки їх монтують у фальцлюфт, а вікна у стандартній комплектації із серією S+ вже мають дві антивандальні точки.
4. Стулка відчиняється лише на 100 градусів, ця система запобігає ситуаціям, коли при різкому відкриванні стулка б’ється об відкоси.

Система зі зміненим порядком відкривання FirstTilt (при повороті ручки на 90 градусів вікно відкидається на провітрювання, а при повороті ручки на 180 градусів догори – відкривається навстіж):
1. Дитина не зможе відкрити вікно одразу, адже при повороті ручки, воно відкинеться на провітрювання. А потім їй буде набагато складніше притиснути вікно, відкрите на провітрювання, та повернути ручку догори. Маленькі діти так і зовсім на це не здатні, тож ця система – відмінний вибір для приміщень, де є діти.
2. Строк служби вікна подовжується, адже вікно у 2-3 рази частіше відкривають на провітрювання, ніж навстіж. Система FirstTilt знижує навантаження на фурнітуру, а це, в свою чергу, подовжує строк служби всієї конструкції.
3. Жителі високих поверхів будуть захищені від ситуацій, коли потужний вітер відчиняє вікно навстіж та не дає відкрити його у режим провітрювання.

Отже, у цьому виступі було визначено основні пріоритети AXOR: безпека, подовження строку служби вікна, орієнтація на побажання клієнтів та їхній комфорт.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 21861