Як засклити власний будинок за технологією Active House
VEKA Україна

Як засклити власний будинок за технологією Active House

Будинок, побудований відповідно до концепції Active House, це вже не далека перспектива, а реальність. Адже два роки тому такі проекти ще здавалися нездійсненною мрією та існували лише на ескізах, презентованих у рамках Active House Days у Львові, за безпосередньої підтримки VEKA Україна.

Реалізувати на практиці всі технологічні прийоми, які відповідають філософії активного будинку, вдалося завдяки участі компанії «Вікна-Стар», дилера партнера VEKA Україна – компанії ТМ «ВікноПлюс». Новий проект, а це приватний будинок, зведенням якого займався сам господар, відповідає трьом основним складовим концепції Active House: це екологія, комфорт, енергозбереження, і ще важливий фактор – безпека. І у віконних конструкціях всі ці чотири блоки реалізовані.

Розрахунки, які були зроблені на стадії ескізу будинку, давали точні дані, до см2, яка повинна бути площа скління в будинку для максимального забезпечення приміщень денним світлом в будь-яку пору року. Адже цей фактор безпосередньо впливає не тільки на мікроклімат в будинку, але й на здоров'я людини, його життєву активність. Так в будинку з'явилося і панорамне скління великою площею, скляні двері та вікна, кожне з яких виконує відразу кілька функцій – служить прекрасним джерелом денного світла, а також є зламостійкими та естетичними. Всі конструкції були виконані на базі профілю Softline 82, з двоконтурним ущільненням, з двокамерними склопакетами, енергозберігаючим склом і теплою дистанційною рамкою, обладнані датчиками сигналізації, які спрацьовують при першій спробі проникнення. Тому конструкції, які встановлені в цьому будинку, відповідають класу безпеки RC 2.

Естетичну складову проекту з успіхом виконало покриття VEKA SPECTRAL, а також грамотно підібрана фурнітура.

Це далеко не всі родзинки цього проекту, докладно про технічні прийоми, монтаж, оригінальні рішення для окремих вікон і для всього проекту в цілому, розповість представник VEKA Україна в новому відео:
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 21865
Вікна, двері, балкони REHAU