AXOR визначив нових переможців стипендіальної програми!

AXOR визначив нових переможців стипендіальної програми!

Двічі на рік компанія оголошує конкурс, в рамках якого студенти технічних спеціальностей університетів Дніпра можуть отримати стипендію від AXOR. Головна мета цієї програми – підтримка талановитої молоді України.

Стипендіальна програма AXOR – це щомісячна виплата у розмірі 1500 гривень у період з жовтня 2021 р. по січень 2022 року.

Переможці цього етапу:
1. Бондарук Артур, студент фізико-технічного факультету, кафедри механотроніки. Він знайшов своє покликання у світі робототехніки, де планує реалізувати перший самостійний проект – стрибаючий куб CUBLI.
2. Михальов Денис, студент фізико-технічного факультету, кафедри механотроніки. За час навчання він освоїв дві мови програмування та активно брав участь у наукових конференціях та змаганнях. Зараз він вчиться розробляти керовані надлегкі космічні ракети та планує в майбутньому розвиватись у цьому напрямку.
3. Толпиго Дмитро, студент фізико-технічного факультету, кафедри механотроніки. Техніка – це його пристрасть з дитинства, тож своє навчання та життя він пов’язує з машинобудуванням. Дмитро мріє побудувати автоматизовану гоночну трасу для автомоделей на радіокеруванні.
4. Опшитом Микита, студент фізико-технічного факультету, кафедри механотроніки. Його мета – вивести заводи України на новий рівень автоматизації виробництва. Микита впевнений, що його знання та праця допоможуть у досягненні цієї цілі.

Стипендіальна програма від AXOR INDUSTRY триває, усі деталі можна дізнатись на сайті компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 21916