AXOR провів екскурсію для студентів ДНУ ім. Олеся Гончара
AXOR

AXOR провів екскурсію для студентів ДНУ ім. Олеся Гончара

15 жовтня AXOR провів екскурсію для студентів економічного факультету ДНУ ім. Олеся Гончара.

Майбутнім спеціалістам важливо дізнаватись більше про AXOR не тільки як про завод, але як про експортера фурнітури на світовий ринок. Виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти до 8 мільйонів комплектів фурнітури на рік, а географія продажів включає 26 країн.

Головна мета просвітницької діяльності AXOR – показати молодим спеціалістам, що в Україні є сучасні та економічно успішні підприємства. Компанія робить вагомий внесок у економічний розвиток країни та з кожним роком нарощує масштаби виробництва. Важлива складова роботи – співпраця з європейськими постачальниками сировини, тестування та відбір найкращих варіантів.
Тож постійно є необхідність у зацікавлених спеціалістах, які поділятимуть любов до своєї справи. Свого часу саме так почалась історія AXOR – з команди однодумців, які прагнули вивести українську фурнітуру на світовий рівень.

AXOR піклується про своїх співробітників та про гостей заводу, тож екскурсію було проведено з дотриманням усіх вимог адаптивного карантину. Крім того, більшість співробітників компанії вже отримала щеплення від COVID-19.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 21924