Вхідні сучасні двері для приватного будинку від ТМ «ВікноПлюс»
VEKA Україна

Вхідні сучасні двері для приватного будинку від ТМ «ВікноПлюс»

Броньовані вхідні двері —це вже вчорашній день? З цим твердженням не можна не погодитися, якщо ознайомитися з новим заскленим об'єктом компанією ТМ «ВікноПлюс» в Чернівцях і безпосередньо з вхідною групою цього будинку.

Сучасні технології сьогодні дозволяють відмовитися від глухих і досить непривабливих дверних конструкцій. Громіздкі двері успішно здають позиції дверям з металопластику, які на перший погляд виглядають не так переконливо як металеві, але за очікуваною доступністю, криються зовсім інші характеристики.

Так, металопластикові вхідні двері від ТМ «ВікноПлюс», представлені на новому об'єкті, виконані на базі профілю Softline, в кольорі морений дуб, який органічно поєднується з усіма іншими світлопрозорими конструкціями, встановленими в будинку. Естетичність і легкість дверної конструкції надають накладні шпроси і заповнення дверного полотна не глухою панеллю, а склопакетом з тонованим склом, яке не дозволяє побачити внутрішній простір будинку.

Крім звичайного замку в двері встановлена ​​система розпізнавання по відбитку пальця, і, звичайно, висококласна протизламна фурнітура.

Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 21927