Вийшло відео про технологію нового покоління – AXOR FirstTilt!

Вийшло відео про технологію нового покоління – AXOR FirstTilt!

AXOR взяв участь у випуску відеоролика про систему FirstTilt. В ній змінено порядок відкривання вікна: при повороті ручки горизонтально вікно відкривається на провітрювання, а вертикально – вікно відкривається навстіж.

У відео детально розібрали переваги такої системи, а для тих, кому більш зручний текстовий формат, пропонуємо прочитати інформацію далі:
1. Дитяча безпека
Дитині буде набагато складніше притиснути вікно, відкрите на провітрювання, та повернути ручку догори. Маленькі діти так і зовсім на це не здатні.
2. Більший строк служби вікна
Згідно зі статистикою, вікно у 2-3 рази частіше відкривають на провітрювання, ніж навстіж. Система FirstTilt знижує навантаження на фурнітуру, а це, в свою чергу, подовжує строк служби всієї конструкції.
3. Захист від сильних вітрів для жителів високих поверхів
Чи не кожен житель високого поверху хоч раз у житті стикався з ситуацією, коли хотів відкрити вікно на провітрювання, а потужний вітер різко відчиняв його навстіж. При цьому страждає і вся конструкція, адже трапляється удар стулки об укіс. Втім, цього не станеться, якщо перший режим роботи ручки – це провітрювання.
4. Найкращий вибір при склінні під’їздів
Вікна у під’їздах зазвичай розташовані доволі високо, тому людям невеликого зросту може бути складно повернути ручку догори. Тож єдиний вихід для них – відкрити вікно навстіж, а це провокує суттєві втрати тепла в зимовий період. FirstTilt вирішить цю проблему, оскільки перший режим – це провітрювання.

Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 21934