Компанія "ВікноПлюс" організувала і провела серію навчальних програм

Компанія "ВікноПлюс" організувала і провела серію навчальних програм

Компанія "ВікноПлюс" організувала і провела серію навчальних програм.
Перша програма в 2015 році була спрямована на підвищення кваліфікації безпосередньо співробітників компанії "ВікноПлюс". У проведенні таких відповідальних тематичних заходів був задіяний незмінний бізнес-тренер і ведучий спеціаліст міжнародного навчального центру "VEKA Professional", Оксана Анатоліївна Царалунга.
23 лютого, в спеціалізованому навчальному класі, зібралися співробітники ключових відділів компанії "ВікноПлюс" (відділ розвитку, відділ роздрібних та дилерських продажів) для того, щоб у дружній атмосфері і на "хвилі" конструктивного діалогу, якісно поповнити свою "скриньку" професійних знань, а найголовніше, підзарядитися позитивною енергією і налаштуватися на ефективний, і безсумнівно, успішний робочий процес!
24-25 лютого двері навчального класу компанії "ВікноПлюс" у м.Кам'янець-Подільському були відкриті для партнерів - дилерів. Навчальна програма включала в себе, як лекційну, так і практичну частину. Практичні заняття проводилися на базі діючого роздрібного салону "ВікноПлюс" (Шоу Рум), який оснащений ультрасучасними зразками та іншими підручними інструментами, які в свою чергу здатні полегшити і значно підвищити роботу менеджера-консультанта.
У процесі роботи учасники програми мали можливість побачити кілька тематичних майстер класів у виконанні свого наставника, Оксани Царалунги. Після чого, кожен учасник програми спробував свої сили і продемонстрував отримані знання в реальних умовах і робочій обстановці!
В аналогічному форматі, 26 лютого була проведена тематична програма у м Тячів. Учасниками цих практичних занять стали партнери, які представляють Закарпатський регіон. Важливо відзначити, що програма була організована на базі роздрібного салону одного з партнерів, а саме Василя Піцур, який є одним з найсильніших, що динамічно розвиваються представників дилерської мережі компанії "ВікноПлюс" в даному регіоні.

За підсумком проведених заходів, можна з упевненістю сказати, що партнерська мережа компанії "ВікноПлюс" помітно міцніє і, незважаючи на непросту економічну і психологічну обстановку в країні, утримує свої позиції на гідному рівні!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 14797
Алюмінієві профілі Profilco