Експертна оцінка заміни вікна від ТМ "ВікноПлюс"
ТМ "ВікноПлюс"

Експертна оцінка заміни вікна від ТМ "ВікноПлюс"

Нещодавно ТМ "ВікноПлюс" і компанія VEKA Україна провели експертну оцінку по установці двостулкового вікна в одній з новобудов Івано-Франківська.
Ще влітку в Івано-Франківську, по вул. Миколайчука, 6А, відбулося відкриття нового салону ТМ "ВікноПлюс". В рамках грандіозного свята була презентована продукція ТМ "ВікноПлюс" і проведена лотерея з цінними призами. За результатами лотереї щасливим володарем головного призу - безкоштовної заміни вікна, став місцевий житель Олексій Бученко. У щасливого переможця лотереї і власника квартири в новобудові, нещодавно ТМ "ВікноПлюс" здійснила якісний монтаж вікна. Під час монтажних робіт був присутній керівник технічного відділу VEKA Україна – Костянтин Костюк, який здійснював оцінку якості робіт по встановленню конструкції. В ході монтажних робіт він дав фахову оцінку конструкцій і наочно показав всі переваги профільних систем VEKA.
Костянтин Михайлович зазначив, що спочатку вбудоване вікно було поганої якості: відсутнє армування, з'єднання імпоста пластикове, що при експлуатації вікна призведе до сумних наслідків. За допомогою тепловізора було виявлено, що у використаному однокамерному склопакеті відсутні енергозберігаючи властивості, а монтаж виконано непрофесійно - нижня частина конструкції не закріплена, у наявності всього п'ять кріплень, притому, що потрібна кількість - 13.
ТМ "ВікноПлюс" встановила переможцю конструкцію з профільної системи VEKA Softline 82 білого кольору в поєднанні з двокамерним склопакетом, в якій використано два енергозберігаючих скла, склопакет заповнений інертним газом аргоном на 95%. Була також встановлена тепла дистанційна рамка чорного кольору, яка перешкоджає випаданню конденсату в крайовій зоні склопакету і надає особливий стиль всій конструкції. Укомплектована дана конструкція фурнітурою Winkhaus Activ Pilot з використанням всіх необхідних елементів експлуатації, включно чотириступінчастий нахил стулки, мікроклімат, блокування повороту ручки та інше.
Фахівці з монтажу ТМ" ВікноПлюс", враховуючи поради Костянтина Костюка, виконали монтаж по всіх нормах ДСТУ.
Ідеально підібрані комплектуючі світових лідерів, сучасне обладнання та технологія виготовлення даної конструкції в поєднанні з якісним монтажем гарантують кращу шумо - і теплоізоляцію та довговічність експлуатації вікна.
Щасливий володар подарунка від ТМ "ВікноПлюс" був вдячний за якість продукції і монтажних робіт по установці вікна в його новій квартирі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 17823