ТМ "ВікноПлюс" запустила в роботу іноваційне обладнання герметизації склопакетів
ТМ “ВікноПлюс”

ТМ "ВікноПлюс" запустила в роботу іноваційне обладнання герметизації склопакетів

Минулого тижня на заводі ТМ “ВікноПлюс” за допомогою представників компанії LISEC було налагоджене та запущене в роботу іноваційне обладнання вторинної герметизації склопакетів Австрійської компанії LISEC 2016 року випуску. Таке обладнанни здійснює їдеально рівну зовнішню обробку СП, що дає можливість зробити більш герметичну посадка склопакета в усі профельні системи VEKA Україна та запобігає промерзанню усього вікна в цілому. Це робот, який дозволяє герметизувати склопакет максимальних розмірів в горизонтальному положенні, що запобігає винекненню “ефекту лінзи” у великих склопакетах і в максимально швидкий термін.

Придбане ТМ “ВікноПлюс” обладнання автоматичної герметизації склопакетів призначена для здійснення вторинної герметизації зібраних склопакетів шляхом отримання високоякісного 2-компонентного герметика і його подальшим нанесенням на склопакет в автоматичному режимі. Цикл на герметизацію стандартного склопакета складає 18 секунд. Наявні типорозміри роботів герметизації дозволяють проводити дану операцію для склопакетів різних розмірів мін. 180х250, макс. 2500х2000 мм. Повністю збалансована система підвіски забезпечує швидкість обробки виробів, що забезпечує продуктивністю близько 600 склопакетів в зміну.

Висока якість склопакета - це, звичайно, не тільки красивий і естетичний вигляд вікна в цілому, але, перш за все, це довговічність його служби без видимих змін фізичних властивостей. Одним з основних критеріїв якості склопакета є якість його герметизації. Від якості виконання операцій первинної та вторинної герметизації залежить довговічність роботи склопакета і всього вікна в цілому, а також терміни гарантії на них. Ці гарантії абсолютно виправдані і підтверджені досвідом десятиліть експлуатації в реальних умовах різних кліматичних зон.

ТМ “ВікноПлюс” - виготовляє якісні вікна! І слідуючи філософії компанії LISEC намагається слідкувати за передовими технологіями та орієнтована на відповідність найвищим стандартам з метою завоювання провідної позиції на ринку скляної промисловості.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 17673