ТМ "ВікноПлюс" у новому сезоні підвищить якість роботи з клієнтами
ТМ "ВікноПлюс"

ТМ "ВікноПлюс" у новому сезоні підвищить якість роботи з клієнтами

10-11 лютого Учбовий центр "VEKA Professional" разом з ТМ "ВікноПлюс", партнером VEKA Україна, провів тренінгову програму в Кам'янець-Подільському. У навчальній програмі взяли участь офіційні партнери і менеджери ТМ "ВікноПлюс" з багатьох регіонів України та Молдови.
Дуже актуальною стала тематика тренінгу - "Цикл продажів і процес створення цінності інноваційних продуктів преміум-класу". Цю тему докладно висвітлила керівник і провідний бізнес-тренер Учбового центру "VEKA Professional" Оксана Царалунга. Основний акцент, який було зроблено в рамках зустрічі, — це компетентність і професіоналізм співробітників в союзі з відповідною подачею, а також впровадження незвичайних методів продажів під час роботи з клієнтами.
"Потрібно втілювати в життя новий підхід до клієнта за допомогою сучасних методів комунікації, з використанням відео-звернень та наданням інформації, яка характеризує модельний ряд конструктивних рішень поєднання профільних систем VEKA зі склопакетом та фурнітурою, - зазначила Оксана Царалунга. - Такий підхід буде максимально задовольняти потреби клієнта як щодо технічних характеристик, так і сучасного інтер'єру, вікно стане справжнім елементом дизайну, здатного передати характер помешкання".
По завершенні тренінгу учасники відзначали, що подібні зустрічі стають гарним поштовхом у розвитку професійних якостей, використання отриманих знань на практиці.
У рамках зустрічі директор ТМ "ВікноПлюс" Сергій Ведерніков презентував нові високотехнологічні продукти, а також поділився планами розвитку компанії на поточний рік, зокрема, розповів про оновлену мотиваційну систему для партнерів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 17915