ТМ "ВікноПлюс" відкрила два офіційні представництва в Одесі.
ТМ “ВікноПлюс”

ТМ "ВікноПлюс" відкрила два офіційні представництва в Одесі.

Компанія "ВікноПлюс" почала віконний сезон із відкриття одночасно двох фірмових салонів в Одесі.

Перший салон знаходиться на вулиці Тираспольській, 17, площею 70 м2, де оригінально поєднуються базові металопластикові конструкції з останніми новинками ТМ "ВікноПлюс".
У цьому компактному, зі смаком оформленому салоні, все продумано до дрібниць. Тут представлений новий ексклюзивний продукт ТМ "ВікноПлюс" - прозорий шпрос Crystalight з ефектом 3D в поєднанні з системою SOFTLINE 82 в новому ексклюзивному кольорі Cherry Amaretto та алюмінієвими накладками, розміщеними зовні в кольорі антрацит. Використана прихована фурнітура з елегантним дизайном, яка при цьому витримує навантаження до 150 кг. Родзинкою цієї конструкції є сигналізація Winkhaus.
Також продемонстровані система SWINGLINE 70 зі зміщеною стулкою в кольорі морений дуб з використанням внутрішніх 18 мм шпросів та паралельно - розсувна система SOFTLINE 82 в нестандартному кольорі Siena Noche, де використаний склопакет з теплими дистанційними рамками в чорному кольорі.
Візитною карткою салону є вхідні двері з системою SOFTLINE 82 в кольорі антрацит з зовні, де застосована новітня електромеханічна система Blue Motion.

Другий салон, який розташувався у просторому приміщенні - понад 120 м2, був відкритий на вулиці Арнаутській, 53.
Велика площа салону дозволила представити продукцію ТМ "ВікноПлюс" в більшому асортименті: віконні конструкції з декоративними елементами, такими як внутрішні та зовнішні шпроси; дверні конструкції з використанням алюмінієвих вкладів та декоровані інкрустацією. Ефектно представлені французькі двері з накладними 24 мм шпросами у вишуканому кремовому кольорі, який робить конструкцію більш елегантною.

Родзинкою обох салонів стала підйомно-розсувна система VEKASLIDE 82, у білому класичному кольорі, яка представлена в максимальних розмірах (6 м х 2,5 м), що дозволяє розширити простір вашої оселі та стати єдиним цілим з навколишнім світом. Панорамна система VEKASLIDE відкриває всі грані комфорту і дарує нові відчуття легкості та надійності.

Всю необхідну інформацію про різноманітність продукції ТМ “ВікноПлюс” у м.Одеса ви зможете отримати у професійних менеджерів, завітавши у наші нові фірмові салони.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 18222