ТМ "ВікноПлюс" влаштувала грандіозну новорічну вечірку у стилі «Лихі 90-і»
ТМ «ВікноПлюс»

ТМ "ВікноПлюс" влаштувала грандіозну новорічну вечірку у стилі «Лихі 90-і»

16.12.2016 року ТМ «ВікноПлюс» зібрала усіх своїх партнерів та влаштувала грандіозну новорічну тематичну вечірку «Лихі 90-і».
Запрошені гості перевтілювалися в персонажі відомих улюблених кінострічок, таких як: «Кримінал», «Жмурки», «Бригада», «Інтердівчина», «Брат-2»
Незабутній день розпочався з зустрічі партнерів та гостей з Швейцарії, які під керівництвом Ведернікова Сергія Леонідовича здійснили екскурсію на виробництво ТМ «ВікноПлюс», де було презентовано єдине в Україні іноваційне обладнання Sturz для зварювання кутів з прихованим швом та робот вторинної герметизації Lizec. Всі присутні на своїх очах бачили процес зварювання конструкцій з естетично гарним прихованим швом та з задоволенням фотографувалися з щойно зробленими конструкціями.
Святковий вечір розпочався з офіційної частини, яку проводили особисто власник компанії Сергій Леонідович Ведерніков та комерційний директор Дмитро Сергійович Ведерніков, підбивши підсумки року з задоволенням нагороджували номінаціями партнерів, які приїхали на свято з різних куточків України, республіки Молдови та Швейцарії. Був представлений взірець вікна з системи Veka Softline 82 в новому кольорі «cherry amareto» та алюмінієві накладки в кольорі антрацит, які в новому році будуть доступні кожному серед асортименту нашої продукції.
Почесними сертифікатами, дипломами, цінними подарунками керівництво ТМ «ВікноПлюс» виділило найуспішніших партнерів 2016 року.
Партнери були нагороджені цінними подарунками в номінаціях: «Перспектива року», «Прорив року», «Найкращий шоу-рум», «Найбільший автопарк», «Найкращий об’єкт року», «Міс конгеніальність», «Лідер продажів «Alutech”, «Надійний партнер» та «Золотий/ Срібний/ Бронзовий партнер». Кульмінацією церемонії стало вручення керівнику відділу продажів нового розкішного авто Renault Captur, брендованого в корпоративному стилі ТМ «ВікноПлюс».
Було приємно дивитися на гармонійнє поєдання щирих відносин та позитвного настрою співробітників та партнерів, які були у захваті від приголомшливої та насиченої програми вечірки у стилі «Лихих 90-х». Розважальна програма вечірки дала привід відверто розважатися, зарядитися позитивним настроєм, а також стала своєрідним поштовхом для активного співробітництва в 2017 році. ТМ «ВікноПлюс» вдячна всім за співпрацю та щиро вітає з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 17741
Алюмінієві профілі Profilco