Вперше в Україні «прихований шов» від ТМ "ВікноПлюс"
ТМ "ВікноПлюс"

Вперше в Україні «прихований шов» від ТМ "ВікноПлюс"

ТМ "ВікноПлюс" вперше в Україні запустила нове обладнання STURTZ для зварювання ПВХ вікон і дверей із профільної системи VEKA з прихованим швом.
Зварювання заготовок профілю в цілісні рами та стулчасті частини на автоматичному "чотириголовому" зварювальному верстаті відбувається одночасно, тобто всіх чотирьох кутів, завдяки чому вироби герметичні і жорсткі.
Багатофункціональний зачисний автомат STURTZ може обробляти всі системи профілів з найменшими часовими витратами та автоматично швидко і з максимальною точністю виробляє обробку контурів. Завдяки новому обладнанню кольорові та білі вікна виглядатимуть ще більш витонченими і акуратними, а особливо красиво виглядають вироби в нестандартних кольорах, а саме колір на гладенькій основі, таких як siena noce, antrazit grau, basalt grau та інші. Така опція максимально наближує вигляд і фактуру конструкцій до цінних порід дерева і полегшує догляд за ними.
Таким чином, завдяки використанню інноваційного, високоточного обладнання, компанія має можливість виробляти високоякісну продукцію, використовуючи на виготовлення мінімальні терміни, що важливо для кінцевого споживача.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 17699