Студенти-екологи ознайомилися із системою очищення води на заводі AXOR
AXOR
Студенти екологічного факультету відвідали завод AXOR

Студенти-екологи ознайомилися із системою очищення води на заводі AXOR

У квітні 2017 року в рамках проекту «День відкритих дверей» гостями підприємства AXOR INDUSTRY стали викладачі та студенти Дніпропетровського національного залізничного університету, факультету «Екології та охорони навколишнього середовища».

Гості не тільки змогли познайомитися з виробничими процесами заводу AXOR, а й потрапити в «святая святих» заводу - спеціальні приміщення, де проходить очищення і фільтрація стічних вод, що для студентів екологічного спрямування було вкрай цікаво.

Компанія AXOR INDUSTRY приділяє належну увагу питанням екологічної безпеки навколишнього середовища, розуміючи всю важливість цих заходів для майбутніх поколінь. В основу роботи заводу AXOR покладено бережливе використання ресурсів, включаючи систему розумної утилізації відходів і «оздоровлення» стічних вод.

Використовувана в процесі виробництва вода на підприємстві AXOR INDUSTRY проходить тривалий і багатоетапний процес очищення (включаючи коагуляцію, флокуляцію і фільтрацію) і надходить в міські резервуари вже в очищеному вигляді, максимально наближеному до свого початкового фізико-хімічного складу.

Молоді люди, які відвідали наше підприємство, були вражені масштабною і чітко налагодженою системою очищення та фільтрації води, про що щиро повідомили організаторам наприкінці екскурсії. По завершенні заходу студенти активно цікавилися темою проходження практики на заводі AXOR.

Керівник відділу персоналу AXOR INDUSTRY Марина Васютіна повідомила гостям, що наша компанія з радістю підтримує молоде покоління з питань проходження практики і, так як компанія постійно розвивається, готова з часом бачити молодих фахівців-екологів у своїй команді.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 18223