«Віконний консалтинг» провів цикл тренінгів в компанії ТМ «ВікноПлюс»

«Віконний консалтинг» провів цикл тренінгів в компанії ТМ «ВікноПлюс»

12, 13 і 14 квітня 2016 року в м. Кам'янеці-Подільському «Віконний консалтинг» провів цикл тренінгів для керівників і співробітників партнерських салонів компанії ТМ «ВікноПлюс».
Основними темами тренінгів були «Телефонні продажі» і «Психотипи покупців». За відгуками учасників тренінгів, розглянутий матеріал «Психотипи покупців» дасть можливість краще зрозуміти клієнта, більш якісно провести переговори, що дозволить збільшити кількість залучених замовлень.
Якщо ж підсумувати тему «Телефонні продажі», то в ході тренінгу слухачі отримали «скелет» сценарію телефонних продажів, розібралися, як в досить короткий час телефонної розмови правильно «провести» клієнта по всіх етапах продажів, що істотно впливає на відсоток замовлення виміру по телефону без відвідування клієнтом офісу продажів.
На тренінгах були присутні більше сорока слухачів, які по завершенні його відзначили, що розглянуті проблеми в комунікації з клієнтами були дуже цікаві і головне - отримані навички можна з успіхом використовувати в роботі.
Тренінги проводив бізнес-тренер компанії «Віконний консалтинг» Кесслер О.І.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 16820
Вікна, двері, балкони REHAU