ТМ “ВікноПлюс” завершила скління ЖК “Перлина Умані”
ТМ “ВікноПлюс”

ТМ “ВікноПлюс” завершила скління ЖК “Перлина Умані”

ТМ “ВікноПлюс” та будівельна компанія AzariaS Group уклала договір на встановлення світлопрозорих конструкцій в новому ЖК "Перлина Умані", який зведений у місті Умань, Черкаської області.

Для скління “Перлина Умані” була використана п’ятикамерна система Protec, шириною 72 мм з двохкамерними енергоефективними склопакетами та німецькою фурнітурою Winkhaus ActivPilot з протизламною ручкою HOPPE Secustic.

При будівництві використовувались тільки найякісніші матеріали з застосуванням передових технологій, встановлено дорогі, та надзвичайно гарні та міцні вікна ТМ “ВікноПлюс”, автономне опалення в кожній квартирі, сучасне високоефективне утеплення будинку, що забезпечує додатковий комфорт та маленький коефіцієнт тепло втрат. Відповідно за доступну ціну, майбутній власник квартири отримуєте власне житло класу еліт, найкращі технології, та сучасне обладнання.

Елітне житло в центрі міста Умань. Зручне планування, вишуканий стиль, розвинена інфраструктура, та неперевершений вигляд з вікнами від ТМ “ВікноПлюс”.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 17185