Візит ввічливості представника "ВЕКА Україна" до партнерів ТМ “ВікноПлюс”
ТМ "ВікноПлюс"

Візит ввічливості представника "ВЕКА Україна" до партнерів ТМ “ВікноПлюс”

Комерційний директор ТМ "ВікноПлюс" Дмитро Ведерніков та регіональний представник по західній Україні ТОВ "ВЕКА Україна" Сергій Губка, з 25 по 28 липня відвідали фірмові салони ТМ "ВікноПлюс" в різних містах. В рамках візиту Сергій Губка розповідав дилерам про переваги профільних систем VEKA для ТМ "ВікноПлюс", інновації компанії і щодо нової маркетингової стратегії.

Крім того, під час зустрічей із партнерами обговорювалися новинки, які були впроваджені в асортимент ТМ "ВікноПлюс", такі як: "скелет дверей", вхідні двері з профільної системи SOFTLINE 82, ексклюзивні алюмінієві вкладиші для дверей, алюмінієві декоративні накладки на профіль, підйомно-розсувна система VEKASLIDE, на яку значно скорочено терміни виготовлення, і придбати її можна за доступною ціною.

За результатами поїздки було вирішено оновити кілька салонів і продемонструвати в них все новинки та їх технічні переваги, що допоможе партнерам ТМ "ВікноПлюс" ефективніше працювати на сучасному ринку світлопрозорих конструкцій.

ТМ "ВікноПлюс" постійно розширює мережу своїх представництв і серйозно займається їх розвитком за підтримки компанії VEKA.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 17217
Алюмінієві профілі Profilco