Рекламна кампанія від VEKA Україна стартує на ТБ з новим відеороликом

29 серпня компанія VEKA Україна розпочинає всеукраїнську ТВ-кампанію.

Осінь – час високого "віконного сезону", час, коли, повернувшись з дач і з відпусток, люди згадують, що зима не за горами. А значить, прийшла пора підготуватися до неї, наприклад, поміняти старі вікна на нові. Поспішають і будівельники: українська осінь пройде швидко і непомітно, і до настання холодів треба встигнути закрити контур будівництва.

Це час високого попиту VEKA зустрічає новою рекламною кампанією, яка пройде восени по всій країні. Її головний герой особливого представлення не потребує – це Ігор Кондратюк, відомий шоумен, харизматичний режисер і телеведучий. Йому вірять, його люблять, йому довіряють мільйони людей, його рекомендації для українців вагомі і значущі. Завдяки йому значно збільшився рівень впізнаваності та довіри до марки VEKA в Україні.

Нова кампанія виходить з новим роликом, в якому Ігор Васильович виконує головну сюжетну роль. Ролик вдався на славу: він вийде динамічним, живим і легким, зрозумілим пересічному покупцеві, з м'яким, тонким гумором. Ми протестували безліч ідей і концепцій, і ми задоволені тим результатом, якого нам вдалося досягти.

Як і навесні, кампанія буде проходити в гідному VEKA масштабі, і стане помітною подією в галузевих комунікаціях. Ми постаралися охопити максимум українських каналів: Інтер, СТБ, Новий канал, ICTV, ТРК Україна, НТН, а також ще 10 каналів, розрахованих на різну аудиторію. При цьому збільшили тривалість розміщення до 6 тижнів: з 29 серпня по 9 жовтня 2016 року, що дозволить нам суттєво збільшити охоплення нашої кампанії, домогтися того, щоб мільйони українців побачили наш ролик кілька разів протягом тривалого часу.

І, звичайно, наші активності на телебаченні ми підтримуємо активною кампанією в Інтернет, використовуючи безліч цікавих нових форматів, використовуючи можливості самих ефективних майданчиків. І, зрозуміло, ми робимо це не для того, щоб домогтися рядків у рейтингу – а для того, щоб підтримати наших партнерів, переробників профілю VEKA по всій Україні.

Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 17308
Ролети з теплим коробом GANT