Тренінг "VEKA Professional" для компанії LUVIN

VEKA Україна 3 лютого провела тренінг для менеджерів компанії LUVIN щодо нових ефективних кроків трендів в продажах для B2B і В2С сфери. У якості бізнес-тренера виступила керівник корпоративного Учбового центру "VEKA Professional" Оксана Царалунга.

У рамках зустрічі Оксана Царалунга поділилася новітньою методикою, яка допоможе менеджерам по-новому збудувати свою роботу з клієнтами. Акцентувала увагу на комунікаціях з клієнтами та відпрацювала текстові скрипти, завдяки яким представники компанії зможуть найчіткіше збудувати бесіду з клієнтом, зацікавити асортиментом і переконати його зробити правильний вибір, як під час особистої зустрічі, так і в телефонній розмові. Пояснила, як правильно "подати" запропонований товар, щоб не перевантажити замовника зайвою інформацією, а розповісти про саму ідею придбання світлопрозорої конструкції.



Бізнес-тренер відповідала на питання, допомагала розібратися і знайти правильні рішення в складних ситуаціях, які трапляються на практиці.



Учасники тренінгу отримали хороший поштовх для особового зростання та осмислення не лише нових принципів в роботі, але й життя в цілому.

Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 19070