У AXOR Academy пройшов тренінг для співробітників компанії «Конкорд»
AXOR
У Аксор Індастрі пройшов тренінг Олега Кесслера на тему Ефективні продажі світлопрозорих конструкцій

У AXOR Academy пройшов тренінг для співробітників компанії «Конкорд»

Для наших партнерів дуже важливо розширювати горизонт своїх знань, відточувати майстерність і навички ефективних продажів, освоюючи нові техніки на практиці. Тому в AXOR Academy продовжують проводити навчання для співробітників наших партнерів.

Так, в суботу, 2 червня, ми з радістю зустрічали у себе в гостях менеджерів з продажу компанії «Конкорд» (м.Кривий Ріг). Цей день був насичений новою та корисною інформацією.

У першу чергу для присутніх директор з продажу в Україні Едем Хаурмаджі презентував продукцію і новинки AXOR, поділившись свіжою інформацією про розробки компанії. Після чого гості прийняли участь у тренінгу на тему: «Ефективні продажі світлопрозорих конструкцій. Секрети успіху».

У ході тренінгу менеджери партнера змогли поліпшити навички успішного спілкування з клієнтами, пропрацювали на практиці відповіді на часті питання і основні заперечення клієнтів за рахунок правильної презентації продукту і його переваг. Окрему увагу учасників тренінгу було акцентовано на командній роботі «менеджер з продажу-майстер з виміру-майстер з монтажу». Саме при якісній роботі на кожному етапі можливий необхідний результат.

Дякуємо за проведення тренінгу на вищому рівні бізнес-тренеру проекту «Оконный консалтинг», викладачу ОДАБА Олегу Кесслеру.

Компанія AXOR INDUSTRY завжди відкрита до співпраці з нашими партнерами для досягнення спільної мети!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 19489