Нові ексклюзивні профілі Steko S 450 та S 600 вже стали лідерами продажів

Нові ексклюзивні профілі Steko S 450 та S 600 вже стали лідерами продажів

У лютому цього року Компанія Steko ввела в свій асортимент ексклюзивний п’ятикамерний профіль S 450 та шестикамерний S 600, які були розроблені на базі чотирьох- та п’ятикамерного. Вони стали ще більш енергоефективними, отримавши додаткову камеру, при цьому їх ціна залишилась незмінною.

Покупців зацікавила така вигідна пропозиція Steko, більшість клієнтів стали купувати саме вікна з цими профільними системами, що вже зробило їх лідерами продажів.

Зараз тема енергоефективності дуже важлива та цікавить кожного. Економити з енергозберігаючими вікнами на комунальних платежах – це розумний підхід. Тому, встановлення нових вікон треба розглядати, як інвестицію.

Steko пропонує своїм покупцям всесезонне мультифункціональне скло Double Silver Steko з двошаровим напиленням срібла, яке зберігає прохолоду влітку, тепло - взимку та захищає від ультрафіолету. Встановлення вікна з таким склом та додаткове заповнення камер склопакету аргоном зробить вікно високоенергоефективним.

Інформаційна довідка
Компанія Steko – лідер у виробництві металопластикових конструкцій в Україні. Виробничі потужності понад 1 000 000 одиниць на рік. Продукція Steko має належні сертифікати відповідності європейським стандартам якості. Майже 4 000 000 українців вже встановили вікна Steko. Зараз компанія має три заводи – два у Дніпрі та один у Львові.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 19488
Ролети з теплим коробом GANT