TeamWin Windows Day 2018 – велика конференція віконних експертів
VEKA

TeamWin Windows Day 2018 – велика конференція віконних експертів

19 вересня у Києві відбулася масштабна конференція TeamWin Windows Day 2018 "Як зростати на віконному ринку", що зібрала представницький пул експертів віконної галузі України – разом понад 200 учасників, які представляли всі регіони країни. Генеральним спонсором та партнером конференції стала компанія VEKA Україна.

Суть форуму багато в чому розкриває його назва – TeamWIN: слово, що складається із двох важливих змістів: Команда та Перемога. Віконний ринок України наразі знаходиться у непростій ситуації, але вирішення тих питань, які постали перед галуззю, може бути лише командним, коли до нього будуть залучені віконні та дилерські компанії, архітектурні бюро та проектні інститути, а також постачальники найрізноманітніших товарів та послуг – від базових комплектуючих до інноваційних систем адміністративного та виробничого керування. Таким був задум конференції – таким був і її формат, що передбачав присутність на одному майданчику максимально широкого кола учасників, які представляли галузь у всьому її різноманітті.

"Ми схвалюємо ініціативи, направлені на організацію діалогу між учасниками галузі, – прокоментував появу нового формату Керівник напряму об’єктного інжинірингу VEKA Україна Дмитро Фірсов. – VEKA має всебічний досвід успішної роботи на найрізноманітніших ринках, і завжди саме діалог серед бізнес-спільноти був однією з найважливіших умов формування вектору цивілізованого розвитку будівельного ринку та ринку віконного, як його невід’ємної частини".

Структурно конференція проходила у форматі паралельних конференц-сесій, перша з яких була присвячена ефективному управлінню та розвитку бізнесу, в той час як на другій предметом обговорення були питання техніки та технічного регулювання. Обидві сесії відкривали доповіді спеціалістів VEKA. Повідомлення, яким відкривалася частина, присвячена управлінню, була присвячена актуальному стану віконного ринку Європи та України. Предметом доповіді в рамках технічної панелі були інноваційні інструменти VEKA, з допомогою яких віконні компанії можуть суттєво підвищити швидкість та ефективність багатьох процесів всередині компанії. Особливим інтересом учасників користувалася презентація WinDoPlan – першої автоматизованої системи проектування віконних та дверних блоків, що дозволяє суттєво скоротити час формування специфікацій замовлень та уникнути багатьох помилок ще на стадії проектування.

Наступні доповіді були присвячені широкому колу практичних питань віконного бізнесу – від актуальних проблем управління персоналом до обговорення можливостей роботи на європейських ринках. Учасники були одностайні в оцінці заходу – віконному ринку України категорично не вистачає людяного та професійного спілкування. Чи стане нова конференція таким майданчиком, на якому зможуть зустрічатися представники професійної спільноти та з інтересом відкривати для себе щось нове і практично вагоме – покаже час. Але, схоже, шанси в організаторів зробити такий формат таким, що має попит – є.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 19776