Життя з комфортом у ЖК "SunCity" з вікнами від компанії "Оконіка"
VEKA

Життя з комфортом у ЖК "SunCity" з вікнами від компанії "Оконіка"

Ринок новобудов України перестає гнатися за великими об’ємами та квадратурою, а все частіше обирає принципово новий якісний підхід до надання житла високого рівня. Таким яскравим прикладом в Одесі є ЖК "SunCity", розташований за адресою: сел. Котовського, вул. Генерала Бочарова, 45 А. Компанія "Оконіка", офіційний представник VEKA Україна, стала партнером ЖК "SunCity", виконавши скління будинку №2 в новобудові.

Даний забудовник відомий скрупульозним ставленням до всіх етапів будівництва, починаючи від закладки фундаменту і закінчуючи зовнішніми роботами, можна сказати, що будує "на століття".

Для виготовлення вікон в будинку №2 нового житлового комплексу компанія "Оконіка" застосувала одну з кращих профільних систем VEKA - 5 камерний профіль VEKA SOFTLINE 70 з двокамерним енергозберігаючим склопакетом і складними елементами фасадних з'єднувачів. Для точних вимірів використовувалася геодезія.

Згідно з вимогами забудовника під час проектування віконних конструкцій були враховані статичні та вітрові навантаження, розраховані на кліматичні умови Одеси (шквальні вітри і штормову погоду).

На початковому етапі для випробувань було виготовлено одне металопластикове вікно, яке пройшло перевірку на спеціальному стенді, що імітує екстремальні погодні умови. Вікно компанії "Оконіка" впоралося з поставленим завданням успішно.

У підсумку, в одному з сучасних житлових комплексів Одеси були встановлені міцні й надійні вікна від "Оконіка" з профілю VEKA, які будуть радувати мешканців ще довгі роки.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 19818
Ролети GANT Termo з прихованим коробом