Більше знань про можливості VEKA: нова рекламна кампанія 2020
VEKA

Більше знань про можливості VEKA: нова рекламна кампанія 2020

Цей рік ставить перед усіма нами багато викликів, проте це не привід сидіти і чекати, коли все скінчиться. Це час можливостей і компанія VEKA не тільки із впевненістю дивиться у майбутнє, а й активно працює у цей час. Саме зараз на підтримку наших партнерів та знання бренду VEKA стартувала нова рекламна кампанія в Україні.

У 2020 році повідомлення VEKA будуть чітко адресовані кожній із цільових аудиторій. У першу чергу, до кінцевих споживачів і приватних замовників, яким важливо розуміти, що за свої гроші вони отримають якісні рішення, що працюють без збоїв десятиліттями.

Основні цілі кампанії:

● збільшити кількість звернень замовників до партнерів компанії та їхніх дилерів через сайти та/або офіси продажів;

● підвищити впізнаваність марки VEKA і продуктових рішень концерну;

● побудувати активний експертний діалог з тими, кому тема вікон цікава вже зараз або кому вона може виявитися актуальною в майбутньому.

Поставлені цілі будуть реалізовуватися за допомогою широкого арсеналу засобів digital-маркетингу: іміджева медійна реклама, ретельно підібраний «контекст», рекламні мережі і багато іншого. Окрема увага приділятиметься соціальним мережам VEKA. Компанія також робить в 2020 році ставку на відеоконтент і має намір надалі розвивати YouTube-канал VEKA Україна. Не залишаться непоміченими і такі новинки, як мобільні додатки, що використовують можливості VR і AR, інструменти електронного маркетингу для партнерів.

«Ситуація в Україні і світі зокрема — привід переглянути і проаналізувати підхід до реклами і комунікації в принципі, а не просто відмовлятися від них. Реклама повинна бути: професійнішою, точнішою, адресною, переконливішою. Саме такою, яку побачить і відчує ринок рекламу VEKA в цьому сезоні. Ми створюємо можливості — в тому числі і можливості домагатися успіху всупереч важких часів. Давайте використовувати ці можливості разом!», — каже генеральний директор ТОВ «ВЕКА Україна» Йозеф Бекхофф.

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 20948
vikna.ua