VEKAMOTION 82: більше світла і простору, більше можливостей
VEKA

VEKAMOTION 82: більше світла і простору, більше можливостей

fensterbau/frontale 2022
«Готові до майбутнього» — під таким девізом VEKA мала намір представити відвідувачам виставки #FENSTERBAUFRONTALE в Нюрнберзі свої численні новинки. Але, через обставини, що склалися, в цьому році виставка не відбудеться. Однак, це не привід відмовитися від презентації всіх новинок 2020 роки від VEKA. Тому ми починаємо знайомити клієнтів і партнерів з експонатами нинішньої виставки FENSTERBAU FRONTALE, які повинні були викликати справжній фурор у відвідувачів. І перша інновація від VEKA — це наступний крок у розвитку підйомно-розсувних дверей: VEKAMOTION 82.

Модель, яка розвиває основні якості свого знаменитого попередника, VEKASLIDE, звертає на себе увагу ретельною продуманістю всіх акцентів і широкими можливостями в галузі техніки та дизайну.

Під час розробки VEKAMOTION 82 особливу увагу було приділено проектуванню нової системи, щоб зробити її зручною для переробки та складання. Тому, багато продуманих та інноваційних деталей конструкції точно відповідають потребам переробників. Водночас враховується прагнення до більш великоформатних елементів з великою площею скління. У порівнянні з попередніми рішеннями VEKAMOTION 82 може похвалитися зменшеними до 20% стулками, які мають сучасний вигляд і більше світлопроникнення.

Основні переваги

Виробництво та монтаж
- Безліч інноваційних детальних рішень для ефективного виробництва, легкої зборки і максимальної придатності для використання. Зниження складності, в тому числі завдяки високій сумісності з платформою SOFTLINE 82;
- Нещодавно розроблена концепція посилення для великоформатних елементів з максимальною стабільністю;
- Новий безбар'єрний поріг з ПВХ для максимального комфорту без складних додаткових елементів;
- Вперше в галузі ПВХ використані компактні візки.
- Проста інтеграція високоякісних рішень для затінення та захисту зору від сонячного світла.
- Стандартна герметизація конструкції полегшується новими деталями, що підвищує її ефективність.

Будівельникам і архітекторам
- Великоформатні елементи з великою поверхнею скління та мінімізованою часткою профілю;
- Відмінна теплоізоляція та звукоізоляція;
- Захист від злому до класу RC2
- Привабливий дизайн поверхні з кольоровими і декоративними плівками VEKA, VEKA SPECTRAL і алюмінієвими накладками.
- Багато світла в стандартному виконанні VEKAMOTION 82 пропонує вже в базовому варіанті високу частку скління з висотою стулки всього 86 мм. Можливість виготовлення великоформатних елементів з максимальними розмірами 6,0 × 2,7 м (в кольорі до 5,0 × 2,5 м).

Великі можливості VEKAMOTION 82 також можуть легко задовольнити нові вимоги до гідроізоляції конструкції та безбар'єрний доступ, а також підвищені вимоги до безпеки

VEKAMOTION 82 MAX

VEKAMOTION 82 Maх — дизайнерський варіант зі збільшеною площею скління

Варіант дизайну VEKAMOTION 82 MAX дозволяє використовувати склопакети ще більших розмірів. Виконання зі зменшеною висотою перетину задовольняє побажання щодо дизайну найвимогливіших архітекторів і забудовників. Інноваційні деталі конструкції також забезпечують ефективність і зручність переробки.

Вузькі профілі та велика площа скління
- плюс 7 см в ширину
- плюс 13 см у висоту;

За допомогою всього трьох додаткових профілів інноваційна конструкція базового варіанту може бути розширена до конструктивного варіанту VEKAMOTION 82 MAX.

Обидва варіанти також використовують один і той же поріг.

Рама, яку майже не видно. Новий унікальний зовнішній вигляд від VEKAMOTION 82 MAX — мінімально видима рама. Максимальне заглиблення по периметру, максимум світла, тепла і комфорту.

Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 20997