Вікна VEKA три роки по тому: результат плідної співпраці з партнером — компанією GOODWIN
VEKA Україна

Вікна VEKA три роки по тому: результат плідної співпраці з партнером — компанією GOODWIN

Красиві котеджі, засклені не менш красивими металопластиковими вікнами, розсувними дверима або які відчиняються навстіж — це вже досить звична картина заміського життя. Дбайливі господарі до вибору скління підходять не менш ретельно, ніж до самої будівлі. Адже на вікна та двері покладаються багатофункціональні «обов'язки» - вони повинні бути надійними та служити довго. Тому потенційному замовнику, безумовно, цікаво, наскільки конструкції будуть виконувати свої функції через рік, два, три...

Представники компанії VEKA Україна та її партнера — компанії GooDwin, побували в заміському будинку, заскленому три роки тому. Всі роботи з проектування та встановлення віконних і дверних конструкцій з профілю VEKA виконувала компанія Modern-House, дилер GOODWIN.

Партнери VEKA завжди намагаються підібрати для своїх клієнтів найоптимальніші рішення з урахуванням особливостей самого об'єкта і вимог замовника. Одним з основних вимог замовника на даному об'єкті було забезпечення енергоефективності та безпеки. Питання теплотехніки вікон були успішно вирішені, завдяки використанню профілю VEKA Softline 82, установці зовнішніх мультифункціональних стекол і внутрішніх стекол zero для збереження тепла всередині приміщення. Для збільшення енергоефективності віконних систем в склопакети був закачаний газ криптон. Крім того, профільна система VEKA Softline 82 дала можливість використовувати три контури ущільнення, що не може дозволити зробити інша система. Для забезпечення безпеки встановлена протизламна фурнітура RC2 і замкнутий металевий підсилювач товщиною 2 мм.

Оскільки котедж розташований в безпосередній близькості до аеропорту, то, звичайно, питання звукоізоляції стояло особливо гостро. Це завдання було вирішене завдяки установці склопакета 44 мм і 6-ти міліметрового скла зовні та всередині. До цього варто додати, що для установки систем був використаний теплий монтаж — із застосуванням теплого підставочного профілю, паронепроникної стрічки зсередини, застосована спеціальна еластична піна, яка дозволяє вікнам без проблем переносити лінійні коливання.

Одна зі специфічних речей, яка була застосована на вікнах — це фальшнакладки, які не просто нанесені на скло, а з використанням системи дуплекс, тобто архітектура склопакета чітко повторює саму накладку.
Що ж стосується дверей на терасу, то крім її естетичних і функціональних особливостей, вона встановлена з високим порогом, який став хорошим бар'єром для проникнення всередину приміщення вологи, холоду і бруду з вулиці.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 21246