VEKA – №1 у світі!
VEKA

VEKA – №1 у світі!

Раз на рік провідне німецьке бізнес-видання WirtschaftsWoche в співпраці з вченими з університету Санкт-Галлен (Швейцарія) друкує список німецьких компаній, які у своєму сегменті ринку є світовими лідерами. Для присвоєння почесного звання вчені встановили строгі критерії. Професор економіки університету Санкт-Галлена Крістоф Мюллер і його команда приймають рішення про включення компанії в рейтинг на підставі комплексу параметрів. Одним з них є річний оборот, який повинен становити не менше 50 мільйонів євро, причому 50% повинно бути досягнуто за кордоном як мінімум на 3-х континентах. Крім того, принаймні, деякі з власників таких компаній повинні проживати в Німеччині. У списку світових лідерів опинилися 458 німецьких фірм, в їх числі — виробник віконних і дверних профілів VEKA з Sendenhorst.

VEKA займає лідируючі позиції серед виробників і постачальників профільних систем

Включення VEKA в групу світових лідерів має вагомі підстави: завдяки досягнутому у 2018 році обсягу продажів 1,094 мільярда євро, 80 відсотків з яких було зроблено на експортних ринках, компанія змогла зайняти перше місце серед постачальників віконних систем (примітка редактора GLASWELT: Андреас Хартлайф у своєму інтерв'ю для видання оцінив продажу 2019 року ще вище — більш, 1,125 мільярда євро).

Йозеф Бекхофф, відповідальний за продажі та маркетинг в Правлінні VEKA, коментує: «Ми дуже раді, що були включені в список кращих, і розглядаємо це як підтвердження правильності обраної нами стратегії, коли в центрі всього бізнесу знаходиться наш партнер-переробник. Тому що ми вимірюємо наш успіх, перш за все, успіхом наших партнерів».

Системи VEKA - те, що потрібно ринку

Для партнерів VEKA найвигідніше те, що як самі профільні системи, так і сервіс для виробників вікон у всьому світі адаптовані до індивідуальних вимог відповідних ринків. «Як сильний і надійний партнер на віконному ринку, ми можемо запропонувати нашим переробникам повний пакет послуг, який дає їм велику перевагу в жорсткій конкуренції. Наша мета — зайняти правильні предметні галузі та запропонувати рішення, які точно відповідають потребам наших партнерів », - пояснює Йозеф Бекхофф.

VEKA продовжує підіймати планку якісного лідерства

Крім інновацій для віконних технологій майбутнього, виробник з Sendenhorst приділяє особливу увагу якості. З точки зору VEKA саме якість профілю є «найважливішим і переконливим аргументом» під час продажу. Принциповим для концерну є дотримання найвищих стандартів якості для віконних профілів, що діють в Європі: якість VEKA класу A з товщиною стінок згідно DIN EN 12608. Для партнерів VEKA це означає вирішальну перевагу на ринку, оскільки вимоги до характеристик віконних профілів і вироблених з них конструкцій постійно зростають.

Іншими важливими аспектами на шляху до успіху є великий асортимент профільних систем з майже необмеженими можливостями дизайну, логістика вищої якості, розвинена концепція екології виробництва і вторинної переробки старих вікон, а також широкий спектр послуг для компаній-партнерів.

Йозеф Бекхофф: «Ми впевнені, що збережемо досягнутий статус лідера світового ринку і будемо працювати над його розвитком». Задля досягнення цієї мети вирішальну роль буде грати інноваційний потенціал концерну, що знаходить своє підтвердження в розробці цифрових сервісів і широке впровадження технології створення нової профільної поверхні VEKA SPECTRAL.
https://www.glaswelt.de/fenster/offiziell-bestaetigt-dieser-pvc-fenster-systemgeber-ist-weltmarktfuehrer
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 21377
Виробництво вікон Viknar`off