Компанія «Вікна Perfect» продемонструвала кращі зразки своєї продукції на виставці InterBuildExpo-2021
VEKA

Компанія «Вікна Perfect» продемонструвала кращі зразки своєї продукції на виставці InterBuildExpo-2021

InterBuildExpo 2021
17-19 березня, у Києві, в Міжнародному виставковому центрі пройшла найбільша виставка країни InterBuildExpo-2021, на якій були представлені сотні брендів, чиє виробництво, так чи інакше, належить до сфери будівельного ринку.

Компанія VEKA Україна разом зі своїми партнерами традиційно у рамках InterBuildExpo демонструє нові рішення для скління. Цього року стенд підготувала компанія «Вікна Perfect», представивши інноваційні розробки, здатні зацікавити не тільки тих, хто тільки збирається впритул зайнятися склінням квартири або приватного будинку, а й професіоналів.

Серед експонатів: smart-вікно з датчиками, що дозволяють управляти конструкцією у тому числі зі смартфона. Таке вікно можна запрограмувати на оптимальний режим провітрювання, не переживаючи за безпеку житла, а підключення датчика CO2 дозволяє контролювати температуру, вологість, рівень вуглекислого газу.

Представлені зразки вхідних та міжкімнатних дверей давно перестали бути просто елементом в облаштуванні житла. Крім різної ламінації, яка настільки імітує дерев'яну поверхню, що складно повірити, що це металопластиковий профіль, є віконні конструкції оформленні декоративними елементами, що дозволяють «вписати» вікно в заданий стиль.

Тут же і вхідні двері останнього покоління, які можна відкрити тільки за допомогою відбитка пальця господаря або ж за допомогою «фейс-контролю».

Системи розсувних конструкцій — предмет гордості компанії та підвищеної уваги з боку гостей стенду. VEKASLIDE та E-SLIDE системи, завдяки яким простір розширюється, кількість світлового потоку збільшується, але при цьому зберігається тепло і високий ступінь безпеки.

Вражає колірна гамма представлених зразків: французькі двері в білому кольорі та в тон до них вікна зі шпросами; ламінація під дерево — на будь-який смак. І, звичайно, сірий, фаворит цього року за версією Інституту кольору Pantone, але який знаходиться в продуктовій лінійці VEKA вже не перший сезон.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 21597