Вхідні дизайнерські двері з профілю VEKA: від мрії до реальності
VEKA Україна

Вхідні дизайнерські двері з профілю VEKA: від мрії до реальності

Ще рік тому в рамках однієї з виставок одеська компанія «Равелін» — дилер партнера VEKA Україна компанії «Канталь» — представила зразок вхідних металопластикових дверей, які відповідають всім сучасним вимогам теплозахисту і зламостійкості, з можливістю інтеграції в систему «розумний будинок».

Сьогодні двері з металопластику з успіхом встановлюють власники котеджів, віддаючи переваги інноваційним зразкам від VEKA. Адже вхідні двері з металу мають малопривабливий вигляд, а дерев'яні вимагають постійного покриття лаком або фарбою, а з часом і зовсім розсихаються.

Двері, встановлені компанією «Равелін» в одному з приватних будинків, виготовлені на базі профільної системи Softline 82, із заповненням темно-сірого кольору, який надає їм сучасного дизайну, а також доповнені нержавіючою ручкою і броненакладкою, щоб не можна було вибити або висвердлити замок.

У конструкції встановлений замок AV 3 з автоматичною багатоточковою системою замикання. Наявність двох ригелів з автоматичним блокуванням забезпечує високий рівень безпеки та щільний притиск дверного полотна до рами. Додаткова функція — режим відкривання дверей в стан «день-ніч».

Так вдень двері встановлюються на простий фіксатор і їх можна легко відкрити-закрити. Вночі ж працює режим замикання, із засувом по центру і протизламними «іклами» вгорі та знизу, які не тільки не дадуть відкрити двері, але й зняти її з петель. Установка режимів «день-ніч» відбувається за допомогою спеціального перемикача безпосередньо на самому замку. Також на двері встановлені дві точки сигналізації, які спрацьовують при спробі відкрити замок.

Для оформлення зовнішньої поверхні дверей була використана GFK панель, яка приклеюється на спеціальну стулку, щоб надати гарний та неповторний вигляд дверям.

З внутрішньої сторони двері в білому кольорі, такого ж кольору і петлі, що можуть витримати вагу до 130 кг, і надають дверям протизламні якості.

Для більш щільного запирання і перешкоди продування, двері мають 2 або 3 контури ущільнення. А «теплий поріг», який встановлений з розширювальним і додатково армованим профілем, сприяє терморозриву по підлозі, завдяки чому приміщення не буде промерзати.

Із зовнішнього боку, по нижній частині дверей встановлений «язичок», завдяки якому волога не буде стікати під поріг. Під ним є щітка, яка в цьому випадку виконує функції ущільнювача, не залишає слідів і менше треться об поріг.

Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 21716