В Україні з'явилася новинка, що дозволяє змінити дизайн будинку за лічені хвилини

Весна - час для яскравих змін не тільки в житті, але і в інтер'єрі. Якщо ви не знаєте з чого почати - почніть з дизайну свого будинку. Настала пора позбутися від зимової сірості і додати свіжих весняних фарб. Для цього не обов'язково робити дорогий ремонт. Прикрашати будинок можна і своїми руками. Використання текстилю та застосування різних колірних рішень допоможуть створити ідеальний настрій.

З компанією VELUX швидко оновити інтер'єр стало реально. Нова декоративна колекція римських штор, випущена в лінійці аксесуарів для мансардних вікон, дозволяє змінювати зовнішній вигляд кімнати всього за кілька хвилин.

Колекція римських штор від бренду VELUX відповідає останнім світовим тенденціям 2015 року, поєднуючи в собі нові матеріали і способи використання кольору.
Натхненні натуральними природними матеріалами, такими як дерево, камінь, кераміка - дизайнери випустили колекцію з 20 м'яких природних кольорів і натуральних відтінків: від білого і бежевого - до коричневого і чорного.

В основі дизайну римських штор VELUX лежить використання м'яких тканин. Додатковий обсяг дозволяє швидко змінювати їх форму, відповідно до вашого смаку і бажанням, створюючи теплу, затишну і вишукану атмосферу.

Кожна тканина в колекції VELUX має свою відмінну рису. Полотна створюють гарні світлові ефекти: в колекції є прозорі та світловідбиваючі тканини, а також такі, що створюють ефект півтіней. Завдяки своїй різноманітності, вони відкривають масу нових можливостей для декору і дозволяють втілювати найсміливіші задуми.

Штори VELUX спеціально розроблені для максимально комфортного використання. Монтаж полотен досить простий і дозволяє самостійно змінювати їх, коли вам цього захочеться. Вони відмінно підкреслять будь-яку атмосферу, починаючи від тихої затишної спальні, закінчуючи кабінетом або офісом. Кожну тканину можна придбати окремо, тому переробляти і пробувати нові варіанти тепер легко і доступно.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 291 XX XX +380 44 291 6070
+380 44 291 XX XX 0800 505 020
+380 44 291 XX XX +380 44 291 6065
Ідентифікатор: 14962