Компанія VELUX презентувала в Україні інтернет-магазин штор та аксесуарів
VELUX

Компанія VELUX презентувала в Україні інтернет-магазин штор та аксесуарів

Компанія VELUX оголошує про свій вихід на український ринок e-commerce. Світовий лідер з виробництва мансардних вікон презентував інтернет-магазин штор та сонцезахисних аксесуарів, який робить процес купівлі ще зручнішим та швидшим.
Інтернет-магазин пропонує споживачам великий асортимент затемнюючих, рулонних і енергозберігаючих штор, жалюзі, ролет і москітних сіток для вікон VELUX нового та попереднього поколінь.
Штори VELUX представлені на сайті в широкій кольоровій гаммі, з оригінальною фактурою та дизайнерськими рішеннями, що дозволяє з легкістю створити неперевершений інтер’єр в будинку. Зокрема, для дитячої кімнати можна обрати штори з зображеннями улюблених героїв кіностудії Disney та кіносаги Star Wars.
Усю продукцію, яка представлена в інтернет-магазині, можна встановити на вікна власноруч. Прості та зрозумілі інструкції з встановлення доступні на сайті магазину.
Також на сайті пропонуються аксесуари для зручного управління високо розташованими мансардними вікнами.
Як відомо, компанія VELUX інвестує значні кошти в розвиток високих технологій та рішень для створення комфортного та енергоефективного житла. Тому в інтернет-магазині представлене спеціальне обладнання на електроживленні або сонячній батареї, яке забезпечує дистанційне керування мансардним вікном за допомогою сучасного сенсорного пульту. Обладнання легко встановлюється на мансардне вікно, перетворюючи його в VELUX INTEGRA.
Доставка замовлень з інтернет-магазину безкоштовна.
Нагадаємо, що перед тим, як потрапити в продаж, вся продукція VELUX проходить численні тести. Тому компанія гарантує високу якість штор і аксесуарів, які будуть служити споживачам довго і безвідмовно.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 291 XX XX +380 44 291 6070
+380 44 291 XX XX 0800 505 020
+380 44 291 XX XX +380 44 291 6065
Ідентифікатор: 18462