Тренінгова програма для партнерів ТМ “ВікноПлюс”

Тренінгова програма для партнерів ТМ “ВікноПлюс”

20 серпня 2015 року в місті Кам'янець-Подільський на території заводу ТМ “ВікноПлюс” була проведена тренінгова програма для партнерів нашої компанії. Учасники заходу під керівництвом провідного тренера навчального центру “VEKA Professional“ Оксани Царалунги осягали навчальну програму на теми: «Успішні продажі», «Підвищення середнього чека».

Бізнес-тренер доносив до учасників програми потреби вивчати спеціалізовану рекомендовану літературу, здійснювати ре-брендинг фірмових салонів, удосконалювати асортимент продукції в салонах.

Прислухавшись до порад від Veka Proffeshional, ми створили нову ланку тренінгових програм, які включають в себе підвищення кваліфікації наших дилерів та їх персоналу у сфері якісного та сучасного європейського монтажу продукції ТМ “ВікноПлюс”. Щоб зрозуміти, на скільки важливий грамотний монтаж пластикових вікон, Вам треба знати наступне: від того, наскільки вірно виконується монтаж вікон, залежить приблизно половина їх ефективності. Розібратись в усіх тонкощах та інноваціях нам допомогли технічні експерти від компанії “Veka Ukraine” Юрій Буткалюк та Роман Евглевський

Також на семінарі вперше були присутні представники компанії SPV Company Ltd. Вороний Олександр, Заяць Віктор, Барабаш Тарас, які в свою чергу, презентували новітні технології в галузі безпеки та можливість використання їх з продукцією ТМ “ВікноПлюс”. Під час проведення тренінгу були розглянуті теми: “Системи контролю доступу — Механічні системи Майстер ключ, електронні СКД. Огляд виконавчих елементів від компанії Mul-T-Lock.”, “Інноваційні технології в галузі безпеки замикання від компанії Mul-T-Lock”. Завдяки таким системам контролю ми можемо розвиватись в ногу з часом та пропонувати якісний продукт своїм клієнтам.

Дякуємо компаніям “Veka Ukraine” та «SPV Company Ltd» за цікаву тренінгову програму.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 15775
Алюмінієві профілі Profilco