ТМ "ВікноПлюс" нагороджена дипломом якості

ТМ "ВікноПлюс" нагороджена дипломом якості

ТМ «ВікноПлюс» відома в Україні і вже за її межами як виробник якісних вікон. І це не просто слоган компанії, це її основний принцип. Гарантована якість продукту і, що важливо, відмінна якість монтажу - умови довголіття експлуатації вікна.
Кожен виробник світлопрозорих конструкцій запевняє клієнта саме в надійності і якості своєї продукції. Але чи можна довіряти запевненням без доказів?
ТМ «ВікноПлюс» удостоїлася безлічі нагород і сертифікатів, що засвідчують високу якість кожної найдрібнішої складової віконної конструкції. Щороку незалежні експерти віконної продукції тестують продукцію різних виробників. На превеликий жаль для довірливих клієнтів, продукція багатьох виробників вікон, незважаючи на використання якісного профілю та інших матеріалів провідних брендів, не дотягує навіть до задовільного рівня.
За результатами тестування незалежного експерта ОKNA.UA 2015 року ТМ «ВікноПлюс» пройшла випробування і підтвердила звання «Виробника високоякісних енергозберігаючих вікон». Директор інтернет-видання OKNA.UA Андрій Лесьо особисто нагородив керівництво компанії дипломом якості під час новорічної мега-вечірки Cinema Party у Кам'янці- Подільському 18.12.15.
Отже, клієнти ТМ «ВікноПлюс» у котрий раз можуть запевнитись в правильності свого вибору и отримати всі гарантії, на які вони розраховують.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 16290